Ми у Facebook
21.01.2018, 13:20

На вкрадену пляшку горілки вивів службовий собака (+ФОТО)

Магазинному крадію та сімейному насильнику “світить” до 6 років
У селі Жаврів Гощанського району в суботу, 20 січня, невідома особа проникла до магазину та викрала звідти продукти харчування, цигарки та алкоголь. Розшукати зловмисника вдалося буквально за кілька годин завдяки службовому собаці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події становила, що невідомий проник до приміщення торгового закладу, зламавши металеву решітку й "віджавши" пластикове вікно.

Для пошуків зловмисника на місце події залучили кінолога зі службовою собакою. Вже за кілька годин пес вивів на слід поцупленого алкоголю.



Вкрадену пляшку горілки чотирилапий поліцейський знайшов поблизу кафе, у якому відпочивала компанія місцевих молодиків. Вони саме розпивали викрадений алкоголь.

У компанії був і 20-річний злодій, який перебуває на обліку в поліції як сімейний насильник. Слідчий Гощанського відділення поліції готує матеріали про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до шести років. У рамках досудового розслідування встановлюватиметься також і сума завданих збитків.

За минулу добу 20 січня до поліції області надійшло 384 повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. На території області зареєстровано: крадіжки — 17, ДТП з потерпілими — 3. Оперативне розкриття — 16%, розкрито раніше скоєних злочинів — 3, інформує повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Фото із сайту rv.npu.gov.ua


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами