Ми у Facebook
21.01.2018, 13:00

МФК «Кардинал-Рівне» в Одесі вийшов до 1/4 фіналу Кубка України [+Відео]

«Кардинал-Рівне» - у чвертьфіналі Кубка України з футзалу. На стадії 1/8 розіграшу турніру рівненська команда переконливо обіграла за сумою двох матчів одеський «Епіцентр К Авангард». Після виграшу у домашній грі – 5:1, «зелено-жовті» у виїзній зустрічі досягли прийнятного результату – 6:6.
«Епіцентр К Авангард» - «Кардинал-Рівне» - 6:6 (4:4)

Кубок України, 1/8 фіналу, матч-відповідь

20 січня 2018 року, Одеса, спорткомплекс СКА

Арбітри: Артем Духан (Луганськ), Юрій Кондратьєв (Київ).

Третій арбітр - Євген Гордієнко (Одеса).

Хронометрист: Олексій Діденко (Одеса)

Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

«Епіцентр К Авангард»: Бутов (Зеленчук, 9, Панібратець, 31) - К.Бондаренко, Остапчук, Соцький, Мірошник – Віт.Радченко, Свиридов, Сандул, Дрозд – Вл.Радченко, Федосюк.

Головний тренер: Кирило Красій.

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Басич, Горпинич, Волянюк, Піддубний – Мануйленко, Концеба, Власович, Фаренюк – Кручок, Кравчук, Дармовіс.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Остапчук (11, 15, 17), Сандул (19), Зеленчук (29, 35) - Горпинич (6), Концеба (8), Фаренюк (13, 20, 31), Волянюк (25)

Попередження: Остапчук (23), Зеленчук (28)

Вилучення: Остапчук (31, повторне попередження).


Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», обидві команди на звітний поєдинок вийшли із кадровими втратами. «Кардинал-Рівне» до Одеси приїхав без Юрія Свинарчука. А значить, у розпорядженні Сергій Піддубного був лише один голкіпер – Микола Дурбан. Одесити ж череж вилучення у першій грі протистояння – не могли задіяти дискваліфікованого Олексія Бондаренка. Не зіграв і капітан «будівельників» Сергій Коваленко.

Маючи після домашньої гри гандикап у чотири м’ячі, наша команда розпочала гру у невисокому темпі. Намагаючись якомога більше контролювати м’яч. Мабуть, тому з перших секунд гри на майданчику з’явився граючий тренер нашої команди Сергій Піддубний.

Господарі, натомість, були змушені грати авантюрніше та більше атакувати. І дуже швидко така відкрита гра обернулася голом у їхні ворота. Олександр Басич на правому фланзі легко розправився із Костянтином Бондаренко і віддав у центр на Горпинича. Роман виграв позицію у Мірошника і Соцького та пробив у проти хід Дмитру Бутову – 0:1! Перший гол Романа Горпинича за «Кардинал-Рівне»!

Лише три хвилини нашій команді знадобилося, аби подвоїти перевагу. Аут Валерія Власовича зліва завершився ударом Павла Концеби низом метрів з 15-ти. Дмитро Бутов «Епіцентр К Авангард» не врятував – 0:2!

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Господарі невдовзі один гол відіграли. Валерій Власович і Артем Фаренюк дозволили Руслану Остапчуку безперешкодно розстріляти Миколу Дурбана після прострілу Дениса Соцького з лівого флангу атаки.

Наша команда перевагу у два м’ячі відновила майже миттєво. Валерій Власович у дотик пасом п’яткою відправив у забіг Артема Фаренюка. Той втік від Олега Мірошника і пробив точно повз Віталія Зеленчука, який раніше замінив у рамці воріт одеситів Дмитра Бутова – 1:3!

Феєрія відкритого футзалу продовжилася. Роман Сандул м’яко накинув м’яча на п’ятачок перед воротами гостей, а там Руслан Остапчук виграв боротьбу у Михайла Волянюка і Сергія Кравчука та з незручної позиції пробив повз Миколу Дурбана – 2:3…

У ці хвилини наша команда чомусь зовсім розслабилася. А Руслан Остапчук – оформив хет-трик. Після верхової передачі Костянтина Бондаренка він головою обробив м’яч, а потім другим дотиком знову головою пробив у ціль – 3:3. Максим Мануйленко, Валерій Власович, Артем Фаренюк і Микола Дурбан – зіграли роль спостерігачів.

Аби дещо пересмикнути гру і повернути контроль м’яча своїй команді – на майданчик повернувся Сергій Піддубний. Втім, натомість рівняни дозволили супернику вперше у матчі вийти вперед. Це Роман Сандул у дотик замкнув поперечну передачу найкращого гравця одеського клубу Руслана Остапчука – 4:3…

За десять секунд до перерви «Кардинал-Рівне» встиг зрівняти рахунок. Стіночка Власович – Фаренюк завершилася точним ударом останнього у дальній кут – 4:4.

Після перерви знову вперед вийшли гості. Микола Дурбан вкинув м’яча далеко на хід Олександру Басичу. Той прострілив у район дальньої стійки, звідки Михайло Волянюк головою доправив передачу у ворота – 5:4!

Господарі пішли відігруватися уп’ятьох. Почав підключатися до атак і голкіпер Віталій Зеленчук. Саме він втретє у цій грі встановив на табло нічийний рахунок добивши м’яча у сітку воріт після удару Костянтина Бондаренка – 5:5.

Одразу після цього «Епіцентр К Авангард» залишився у меншості. Друге попередження отримав автор хет-трику Руслан Остапчук. Аби реалізувати чисельну більшість «Кардиналу» вистачило 30-ти секунд. Артем Фаренюк красиво у дотик замкнув передачу Максима Мануйленка – 5:6!

І знову одесити відповіли власним точним ударом! Дубль у матчі оформив голкіпер «Епіцентра К Авангард» Віталій Зеленчук – 6:6.

Шанси знову вийти вперед до фінальної сирени мали обидві команди. Втім, у підсумку гра завершилася унічию. До чвертьфіналу Кубка України за сумою двох матчів пройшов «Кардинал-Рівне».





На правах реклами