Ми у Facebook
29.01.2018, 15:21

Заробіток на криптовалютах: ТОП-3 сервіси для хмарного майнінгу

Капіталовкладення у криптовалюту мало чим відрізняються від інвестицій в акції, облігації та інші цінні папери. При цьому успіх будь-якої діяльності залежить насамперед від чесності партнера.
Оскільки більшість майнінгових компаній працює через Інтернет, необхідно ретельно вивчити сайти цих організацій.

В ідеалі веб-ресурс повинен містити інформацію про місцезнаходження компанії та способи зв'язку з нею. Звичайно, ці дані не є 100% гарантією надійності, але все-таки дозволяють зробити висновки про плани компанії - вона має намір працювати на ринку або в плани керівництва входить отримання швидкого прибутку шляхом обману вкладників.

Хмарний майнінг у цьому році не втратив актуальності, скоріше, навпаки - на піку популяризації цифрових валют все більше людей по всьому світу вкладають кошти у видобуток криптовалют. Але золоте правило інвестування - чим більше прибуток, тим вище ризик - працює і у цій сфері. Тому не варто вибирати проекти, що пропонують найвищі дивіденди, краще сконцентруватись на перевірених сервісах.

Genesis-Mining




Genesis-Mining - це найстаріший з сервісів хмарного майнінгу. На заході він є одним з найвідоміших, тому можна з упевненістю сказати, що сервіс на 100% надійний.

Його особливість полягає у тому, що на ньому можна перерозподіляти потужності на різні системи, щоб отримувати максимальний прибуток. Тут можна займатися не просто пасивною інвестицією, а й активним впливом на збільшення свого прибутку.

Потужності зараховуються на баланс відразу після надходження оплати. При цьому, в блокчейні обраної для оплати криптовалюти може значитися нуль підтверджень транзакції. Всупереч цьому, орендована потужність вже починає працювати. Щоб почати роботу на сервісі, потрібно зареєструватись і арендувати частину обладнання. Для нових клієнтів тут існують знижки, потрібно лише використати промокод Genesis Mining на 4%.


Hashing24



Сервіс Hashing24 працює з 2012 року і був створений професіоналами для людей. Засновники сервісу вважають, що кожна людина повинна мати можливість з вигодою скористатися майнінгом та отримувати доступ до новітніх технологій і великих промислових дата-центрів зі свого ноутбука або смартфону.

Платформа обирає найбільш надійних і авторитетних партнерів з найкращим обладнанням і дата-центрами, що дозволяє їй постійно збільшувати можливості в області продажу і надавати своїм клієнтам найкращі можливості для майнінгу.

Hashing24 також співпрацює з різними майнінговимі компаніями. Початковим постачальником майнінгових ресурсів даної компанії є один з лідерів галузі - BitFury.

HashFlare




HashFlare - це сервіс хмарного майнінгу криптовалют, в якому можна орендувати частку з мінімальними інвестиціями та отримувати пасивний дохід пропорційно орендованої потужності обладнання.

Проект є дочірньою фірмою організації HashCoins, яка спеціалізується на виробництві обладнання для майнінгу криптовалют. Такий тандем не тільки зміцнює довіру до молодої компанії, але також гарантує, що видобуток цифрових монет здійснюється за допомогою найсучаснішого обладнання.

Щоб розпочати заробляти на майнінгу за допомогою цього сервісу, потрібно також зареєтруватись і арендувати частину обладнання. Якщо ви хочете інвестувати в цей сервіс і при цьому заощадити на старті, можете використати код HashFlare от promocodius.com, який дасть вам до 10% знижки (в залежності від обраної криптовалюти).

Підходьте до вибору партнера з розумом


Інвестиції в майнінг залишаються одним з найбільш вигідних способів капіталовкладення. Але, зрештою, необхідно з розумом підходити до вибору партнера. Вищезгадані сервіси є вдалим варіантом для довгострокового і взаємовигідного співробітництва та видобутку різних криптовалют із застосуванням хмарних технологій.

При цьому намагайтесь уникати сумнівних сервісів, адже криптосвіт сам по собі новий, а вслід за новаторами в нові ніші приходить багато шахраїв.






На правах реклами