Ми у Facebook
09.02.2018, 17:05

Коли українці виступатимуть на зимових Олімпійських іграх (+РОЗКЛАД)

Олімпійські кільця. Фото: massport.it

Сьогодні, 9 лютого, відбулася церемонія відкриття.
Честь нести прапор на церемонії відкриття ігор у Південній Кореї отримала Олімпійська чемпіонка і капітан жіночої збірної з біатлону Олені Підгрушній.
Українська команда йшла 56 - такий номер за абеткою.

Північна Корея провела військовий парад за день до початку Олімпійських ігор


Українську команду представлятиме понад три десятку українських спорстменів. Атлети боротимуться за медалі у 9 з 15 видів спорту: біатлоні, фігурному катанні, санному спорті, скелетоні, лижному двоборстві, фрістайлі, лижних гонках, гірськолижному спорті, сноубордингу.

НОК України підготував детальний розклад Подивитися спортивні змагання можна на UA:Перший: https://olympics.suspilne.media/

olympics.suspilne.media
olympics.suspilne.media



Розклад може змінюватися через технічні причини, слідкуйте за оновленнями.


«Інтер» щоденно розповідатиме найцікавіше про зимову Олімпіаду


На Олімпіаду в Пхенчхан на весь період Ігор поїхали знімальні групи лише двох українських телеканалів. Одна з них - команда програми «Ранок з Інтером». Телеглядачі «Інтера» зможуть відчути себе в епіцентрі найбільших міжнародних змагань із зимових видів спорту завдяки захоплюючим репортажам і ексклюзивним інтерв'ю журналістів.

Переглянути посилання на розклад змагань українських спортсменів можна за посиланням: http://noc-ukr.org/olympic/games/pyeongchang-2018/schedules/





На правах реклами