Ми у Facebook
11.02.2018, 08:00

Карантин: чим зайняти дитину на вимушених канікулах

Ситуація зі зростанням кількості хворих на ГРІ у Рівному складна. Другий тиждень карантину розпочнеться вже завтра і батьки гадають, як діткам з користю і задоволенням провести ці неочікувані вихідні.
Пропонуємо на розгляд декілька варіантів дозвілля для ваших чад. Нехай несподіванки не стануть для вас проблемою.

1. Відвідайте бабусю й дідуся. Адже вони так давно хотіли побачити онуків. І повірте: вам може здатися, що декілька днів з дітьми — то для них складно, але насправді ваші мама чи тато, навпаки, відчують себе потрібними.

У Рівному карантин: що робити, якщо ви захворіли на грип

2. Розвивайте творчі здібності дитини. Якщо у вас вдома живе маленький митець, допоможіть йому стати іще кращим. Фарби, олівці, пластилін, кольоровий папір, - всі ці предмети потрібні не лише для уроків малювання в школі. Дайте дитині свободу творчості.

На Рівненщині карантин продовжили

3. Подбайте про книги. Якщо Ваш дитина любить читати, сходіть у бібліотеку і візьміть для неї декілька нових книг. І не обов'язково по шкільній програмі. Нехай це буде якась пригодницька повість про юних детективів або сучасне фентезі. Гарна книга може перенести людину у нові світи, а тим паче з фантазією у юному віці все більш ніж прекрасно.

4. Встановіть корисні комп’ютерні ігри. Сучасні діти іноді відірватися не можуть від планшетів чи комп'ютерів. Використайте це з розумом. Всесвітня павутина пропонує багато корисних можливостей для розвитку дітей. Окрім того на ПК можна створити додаткового користувача для дитини і визначити дозволені для неї програми та дії.

Де у Рівному покататися на санях з гірки?

5. Купіть цікаву настільну гру.Гарна гра відволіче дітей від телевізора та навіть комп’ютера.

6. На вихідних поїдьте на лижі. А для дітей візьміть санки. Зараз саме сезон снігу. Бармаковель чекає.

7.Потеревеньте із дитиною. Нехай цей пункт і останній, але він дуже важливий. Коли ви востаннє спілкувалися про друзів або про навчання дитини серйозно і довго? Не поспішаючи зготувати вечерю або не збираючись на роботу чи до школи. Пам'ятайте, однак, що маєте бути дитині другом, а не критиком, інакше душевної розмови, а відповідні і правди не доб’єтеся.

Джерело: http://tyachivnews.in.ua/novini/tyachyvschina/ckave/4671-karantin-chim-zaynyati-dtey-na-vimushenomu-vdpochinku.html





На правах реклами