Ми у Facebook
11.02.2018, 14:00

В Острозькому районі відомий футболіст провів «Розминку від чемпіона»

Черговий урок фізичної культури в рамках обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» був проведений в НВК «Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок». На зустріч з місцевими школярами завітав відомий рівненський футболіст Сергій Фролов.
Цей спортсмен - майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон ХХІ літніх Дефлімпійських ігор, срібний призер ХХІІ та ХІІІ літніх Дефлімпійських ігор Сергій Фролов. Допомагав Сергію його тренер, колишній воротар рівненського «Вереса» Андрій Сікальський.

Розпочався захід з представлення спортсмена дітям. Вони дізналися, що воротар дефлімпійської збірної України повний кавалер ордена «За мужність». Указ про нагородження орденом «За мужність» І ступеня Президент України підписав у вересні минулого року, щойно українська збірна привезла «срібло» з Дефлімпійських ігор у Туреччині. На даний час футболіст наполегливо тренується. Каже, що треба постійно тримати форму.

У свою чергу діти та вчителі задавали різні запитання іменитим гостям. Зокрема, їх цікавив режим тренування спортсмена. На це питання дав відповідь Андрій Сікальський. Він розповів, що Сергій щодня біжить крос по 15 кілометрів, тричі на тиждень займається плаванням, завжди відвідує тренажерний зал.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Новий сезон спортзаходу «Ти зможеш, якщо зміг я!» стартував на Дубенщині

На Кореччині пройшла легкоатлетична «розминка»

Після запитань-відповідей розпочалася практична частина заходу. Сергій Фролов провів для дітей розминку та показував вправи, які він використовує на тренуваннях. Діти старанно повторювали всі рухи, намагалися добре зарекомендувати себе перед видатним чемпіоном. Розім’явшись, декілька хвилин всі разом відпрацьовували паси і удари. Скориставшись такою нагодою, майстер-клас по відбиванню м’яча отримав голкіпер, який захищає кольори шкільної команди.

Такий захід дуже сподобався не тільки дітлахам, а й педагогам. Вони дуже раділи з того, що їхній навчальний заклад відвідали імениті спортсмени та принагідно запросили їх ще раз приїхати в гості.

Завершився захід спільною фотосесією. Також учні брали у чемпіона автографи, робили з ним особисті фото.

Наступний тур «Розминки від чемпіона» пройде у школах Дубенського району та Мирогощанської ОТГ.





На правах реклами