Ми у Facebook
12.02.2018, 10:41

Зимова Олімпіада: сьогодні українці боротимуться за медалі

Фото з noc-ukr.org.

У понеділок, 12 лютого, розіграють вісім комплектів нагород.
Спортсмени боротимуться за медалі фігурному катанні (командні змагання), гірських лижах (жінки, гігантський слалом), сноуборді (жінки, слоупстайл), біатлоні (жіноча і чоловіча гонки переслідування), фрістайлі (чоловіки, могул), ковзанярському спорті (жінки, 1500 метрів) і стрибках з трампліну (жінки, нормальний трамплін).

О 10.15–11.55, 13.45–15.35 у змаганнях із Гірськолижного спорту (Гігант. слалом) виступатиме Ольга Книш із Львівської області.

Коли українці виступатимуть на зимових Олімпійських іграх (+РОЗКЛАД)

Увечері, о 19.5О - 22.20 у змаганнях - одномісні сани, індивідуальні І та ІІ заїзд виступатимуть спортсмени Олена Стецків та Олена Шхумова з Львівської області.

«Інтер» щоденно розповідатиме найцікавіше про зимову Олімпіаду


Українці демонструватимуть свою майстерність у змаганнях з біатлону на дистанції 10 кілометрів, о 19.10–20.00. У цій дисципліні виступатимуть Валентина Семеренко із Сумської області, Юлія Джіма з Києва, Олена Підгрушна з Києва, Ірина Варвинець з Чернігівської області, Анастасія Меркушина з Тернопільської області та Віта Семеренко із Сумської області. Також у гонці переслідуванні на 12,5 кілометрів, о 21.00–21.55, змагатимуться Сергій Семенов із Чернігівської області, Дмитро Підручний із Тернопільської області, Артем Прима із Чернігівської області, Володимир Семаков із Київської області, Артем Тищенко із Чернігівської області.

За повідомленням офіційного сайту Національного олімпійського комітету України.





На правах реклами