Ми у Facebook
12.02.2018, 17:28

У «Матчі дружби» між рівненським «Вересом» та чернігівською «Десною» перемогла дружба [+Відео]

Заключний контрольний поєдинок на зборі у Туреччині рівненський «Верес» проводив проти чернігівської «Десни». Поєдинок, що назвали «матчем дружби», таким і вийшов. Перемоги не здобув ніхто – 0:0.
Контрольний матч

10 лютого 2018 р., м.Сіде (Туреччина)

«Верес» (Рівне) – «Десна» (Чернігів) 0:0 (0:0)

«Верес»: Бандура, Адамюк, Борзенко, Каменюка, Сімінін, Кожанов, Западня (?), Карасюк, Каленчук (Морозенко), Степанюк, Куліш (Сергійчук). Головний тренер – Юрій Свірков.

Як відзначили в Інформаційній службі НК «Верес», ця зустріч стала шостим спарингом для «Вереса» у Туреччині. Перед цим рівняни поступилися румунському «Газ Метану» - 1:3 та болгарському «Бероє» - 1:2, зіграли унічию з словацькою командою «Желєзярне» та казахстанським «Жетису» - 0:0, а також перемогли словацький «Слован» - 1:0.

Повертається зі збору у Туреччині «Верес» 13 лютого, а вже 17 лютого на підопічних Юрія Свіркова очікує матч у Полтаві проти «Ворскли».



Тим часом, Народний Клуб «Верес» заявив новачків на весняну частину чемпіонату УПЛ. До заявки А увійшли: воротар Богдан Сарнавський, захисники Микита Каменюка, Павло Мягков, півзахисники Максим Каленчук, Денис Кожанов, нападник Станіслав Куліш. Усі гравці підписали з рівненським клубом контракти. Крім того до заявки Б потрапили Владислав Приймак (контракт) та Павло Лук`янчук (оренда в «Динамо» до кінця року).

Заявковий період в УПЛ триватиме до 2 березня. Втім, навіть після цього клуб зможе заявляти гравців, які є вільними агентами.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Нагадаємо, нещодавно команда ДЮСШ "Верес" під керівництвом тренера Миколи Волкова перемогла на міжнародному турнірі Kovel Winter Cup серед хлопчаків 2007-го року народження. У фіналі змагань рівняни здолали команду "Гетьман" із польського міста Замосць.

Турнір організували ФЦ "Ковель-Волинь" та федерація футболу Ковеля. Метою змагань стало також налагодження дружніх стосунків між футбольними школами України та Польщі.





На правах реклами