Ми у Facebook
12.02.2018, 16:02

Після війни: учасника АТО підозрюють у вбивстві (+ФОТО)

Нещодавно Україну сколихнула трагедія.
Як повідомляє Патрульна поліція України, вдень у суботу, 10 лютого, біля станції метро “Чернігівська” стався конфлікт. Про те, що на зупинці громадського транспорту перебуває чоловік з ножовими пораненнями, поліцейським повідомили лікарі швидкої. Згодом на місці події медики констатували смерть пораненого.

На Рівненщині рятувальники діставали загиблих та травмованих із понівеченого авто (+ФОТО)



Дорогою на місце виклику охоронці порядку отримали орієнтування. Очевидці повідомляли, що невідомий, який наніс ножове поранення потерпілому, попрямував в сторону автостанції біля метро “Чернігівська”. Це чоловік в чорній куртці з жовтими вставками.



На вулиці Мурманській екіпаж патрульних помітив громадянина, схожого за прикметами. Він зайшов в один з будинків. Охоронці порядку чоловіка зупинили. Під час спілкування з інспекторами та проведення поверхневої перевірки, той розповів, що має при собі ножа, і зізнався — це він скоїв напад на чоловіка біля станції метро “Чернігівська”.

Смертельна ДТП на Рівненщині: позашляховик зіткнувся з вантажівкою (+ФОТО)



Ймовірного вбивцю патрульні поліцейські негайно затримали. На місце охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу.



Попередньо відомо, що між двома чоловіками виникла суперечка на зупинці громадського транспорту. Після чого один з них пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту.

Зараз у справі розбираються слідчі.



Як повідомив Головний військовий прокурор України, Генерал-полковник юстиції, кандидат юридичних наук, посилаючись на військового прокурора Київського гарнізону, затриманий - військовий офіцер, який нещодавно повернувся із зони антитерористичної операції.

«Невже наш вічно тимчасовий міністр охорони здоров'я і народні обранці сліпі того, що військові страждають посттравматичним синдромом внаслідок бойових дій? Невже за 4 роки майже війни не можна знайти кошти та розробити програми для реабілітації тих, хто повернувся з АТО?

Раніше "страхаючим стимулом" щось робити для соціального і медичного захисту військових була військова прокуратура.

Тепер за законом - ніхто!
Реформи;(

Це наслідки війни, до яких сліпа держава», - написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Анатолій Матіос.





На правах реклами