Ми у Facebook
12.02.2018, 18:02

Минуло десять років, як пішов з життя відомий рівнянин

Сьогодні, 12 лютого, виповнюється рівно 10 років з того часу, як з життя пішов Віктор Чайка.
Серце Віктора Анатолійовича зупинилося 12 лютого 2008 року. Рівнянам Віктор Чайка запам’ятався передовсім як мер, який очолював посаду міського очільника неодноразово: у 1981, 1998, 2002 та 2006 роках.

Крилаті вислови Віктора Чайки


Не один раз доводилося спостерігати за роботою Віктора Анатлоійовича на посту міського голови, Він завжди підходив до справи енергійно, але в той же час виважено. Здавалося, що для Віктора Чайки ніколи не існувало незначних деталей, він переймався і роботою двірників, яких, за розповідями його оточення, зустрічав по дорозі на роботу, і до функціонування цілих галузей міського господарства. А ще запам’яталися ніби безкінечні черги людей на прийом до нього – до Чайки йшли у надії вирішити свої проблеми. Зі своїми підлеглими Віктор Чайка міг бути і різким, але для багатьох він залишився тим, хто зумів позитивно змінити життя.

ДИВІТЬСЯ БІЛЬШЕ: Чим вам запам’ятався Віктор Чайка? [ОПИТУВАННЯ]

У пам'яті багатьох людей він залишився непересічною особистістю. Гарною згадкою про життя та діяльність Віктора Чайки є алея його улюблених квітів – троянд, які рівняни висадили у центрі міста.





На правах реклами