Ми у Facebook
09.04.2018, 17:00

Кастинг: стань героєм серіалу «Леся+Рома. Наш час»

Не пропусти унікальну можливість проявити себе.
ICTV розпочинає роботу над запуском сучасної версії легендарного комедійного серіалу «Леся + Рома». Канал оголосив про початок всеукраїнського кастингу на головну жіночу та чоловічу роль. Спробувати свої сили можуть чоловіки та жінки віком від 27 до 37 років, з акторським досвідом та без нього.

Рівнянка зіграла "вбиту горем подружку загиблої"

«Леся + Рома» — перший україномовний комедійний серіал, який вийшов в ефір ICTV у січні 2005. Всього було знято 6 сезонів. Головні ролі зіграли актори Ірма Вітовська та Дмитро Лалєнков. Сюжет серіалу – життя сімейної пари, яка намагається розібратися з проблемами, що виникають ледь не на кожному кроці. Ревнощі та непорозуміння, пошук компромісів та звичайні сімейні радощі – все це Леся та Рома переживають весело та з гумором. Серіал неодноразово називали «життєвою енциклопедією в анекдотах».

На глядачів чекає повністю оновлений серіал під назвою «Леся + Рома. Наш час». Продюсери обіцяють захоплюючий перезапуск проекту, що відповідатиме трендам сьогодення. Леся і Рома стануть героями нашого часу та будуть шукати рецепт сімейного щастя в реаліях сучасного світу. Які ж нові виклики та проблеми сьогодення вони долатимуть разом? Дізнайтеся вже скоро на каналі ICTV.

Анкету можна заповнити тут

За матеріалами ictv.ua





На правах реклами