Ми у Facebook
13.02.2018, 18:43

На Рівненщині старатель намагався дати співробітнику СБУ хабар

Організатора незаконного видобутку "сонячного каміння" затримали.
Співробітники управління внутрішньої безпеки СБ України спільно з військовою прокуратурою та Нацполіцією затримали на Рівненщині організатора незаконного видобутку бурштину, який намагався дати хабар співробітнику спецслужби.

Рівненські патрульні у підозрілого водія знайшли бурштин

Ділок запропонував керівнику одного з міжрайпідрозділів СБУ дві тисячі доларів на тиждень з невтручання у протиправний бізнес. Офіцер відразу повідомив керівництво про незаконну пропозицію.

Оперативники спецслужби, у рамках відкритого кримінального провадження, задокументували кілька фактів передачі зловмисником грошей та затримали під час чергової «оплати» у розмірі п’ятсот доларів США.

Із СБУ повідомили, як відреагують на заяву про заражену воду у Рівному

Під час обшуку за місцем проживання комерсанта, правоохоронці виявили понад п'ятнадцять тисяч американських доларів, незареєстровану вогнепальну зброю з набої до неї, та посвідчення працівника внутрішньої безпеки Нацполіції з ознаками підроблення.
Зловмисника затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

За повідомленням прес-центру СБ України.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами