Ми у Facebook
20.08.2003, 17:06

Жорстока правда про аборти

Чи не кожній жінці хоча б раз у житті доводилося вирішувати: народити чи позбутися небажаної дитини? На аборт йдуть не лише студентки та безробітні, але й дружини бізнесменів. Як не прикро, більшість батьків найкращим виходом для незапланованої вагітності вважають аборт. Безумовно, на це є вагомі причини, тому на релігійних, моральних і соціальних аспектах зупинятися не будемо, адже всі вони — проти аборту. Поговоримо про фізіологічний: як аборт впливає на здоров’я жінки та наступної дитини.
Аборт — єдина операція, яка проводиться не задля життя, а всупереч йому. Батьки повинні усвідомлювати, до яких жахливих наслідків він призводить. Звичайно, не слід відкидати протипоказань або загрози здоров’ю та життю матері, котра може померти при пологах; різноманітні відхилення у розвитку плоду, що в подальшому житті дитини призведуть до невиліковних хвороб. Але, часто саме завдяки попереднім перериванням вагітності, мами стикаються у майбутньому з серйозними проблемами.
Донедавна акушери-гінекологи стверджували, що аборт можна робити до тримісячного терміну вагітності, оскільки це ще не дитина, а несформований плід. Але така думка помилкова, бо аборт дуже шкідливий у перші місяці розвитку дитини. На цьому етапі вагітності формуються всі системи й органи дитини — на четвертий тиждень уже є серце, на п’ятому — з’являються бронхи й легені, на восьмому — завершується утворення кінцівок, формується центральна та периферична нервова система (“Ембріогенез” Б.П.Токіна, 1987р.). У цій книзі, до речі, є цікавий розділ “Гіпотези про ембріональні поля” Л.Г.Гурвіча, П.Вейса, Н.К.Кольцова, в якому стверджується, що розвиток ембріона можливий лише в силовому полі, яке у процесі розвитку зародка поступово ускладнюється. Висновок: зачата в лоні дитина — це не тільки системи й органи (тіло), але й електромагнітне поле людини (душа). Це підтверджено в НДЦ квантової медицини “Відгук” при МОЗ України професора С.Сітька.
Виявляється, якщо й вдається “успішно” позбутися небажаної дитини, тонкоенергетичний слід від неї (так званий “фантом смерті”) залишається жити в жіночому організмі протягом сорока днів. Пошкоджується силове поле зачатої дитини, що призводить до негативних змін в організмі жінки. В матці від аборту на все життя залишається так звана “хвильова” рана. Якщо при новій вагітності зародок прикріпиться до цього хворого місця, дитину, котра народиться, чекатимуть тяжкі хвороби, вроджені вади (в Україні на 450 тисяч вагітностей народжується 160 тисяч дітей з вродженими вадами, більшість з яких — несумісні з життям). Великий відсоток вроджених вад серця за останні роки пояснюється впровадженням вакууму (проводиться в період формування серця). Біологічна активність цього фантому настільки велика, що він негативно впливає не лише на здоров’я жінки, а й чоловіка, котрий потім буде мати з нею інтимну близькість. Недарма багатьма церквами визнано, що за дітовбивство відповідатиме не лише мати, а й батько. Ось вам і швидко ростучі пухлини жіночих статевих органів, молочних залоз, безпліддя, а також захворювання всіх систем і органів відповідно до терміну формування зародка на який припав аборт. Після аборту шанси жінки потрапити на операційний стіл збільшуються у багато разів. На жаль, часто все списується на забруднену екологію і практично не беруться до уваги причини, пов’язані з абортами.
Зрозуміло, що межу прийнятності кожна людина визначає для себе сама. І дуже прикро, що більшість батьків найкращим вирішенням цієї складної проблеми змушені вважати аборт. Можливо, наведені факти змусять когось задуматися над жахливими наслідками своєї безпечності.





На правах реклами