10.09.2003, 23:32
Горіхове варення
Особливо багато важливого для щитовидної залози елементу — йоду — є у чорноплідній горобині, південних фруктах фейхоа та змеленому волоському (грецькому) горісі.
Той, хто хоч раз тримав у руках зелений волоський горіх, пам’ятає коричневі сліди від нього на руках, які не відмити, — це і є йод. Для лікування щитовидної залози використовують недостиглі, молочно-воскової стиглості горіхи та перетинки з них, уже стиглих.
Так зване горіхове сире варення довгожителів підвищує імунітет людини, насичує його необхідними мікроелементами, з успіхом використовується в боротьбі з пухлинами та кістозними захворюваннями, виліковує зоб, інфекційні захворювання шлунка і печінки, очищує кров і виганяє кишкових паразитів. Щоб приготувати це варення, потрібно один кілограм зеленого горіха перекрутити через м’ясорубку і змішати його з одним кілограмом меду або цукру. Суміш кладуть у герметичну скляну посудину і витримують протягом місяця. Приймати ці ліки треба по одній чайній ложці перед їдою 2-3 рази на день, запиваючи їх водою або соком, протягом тривалого часу.
Якщо ви не встигнете зробити ліки з молодих горіхів, зробіть їх із стиглих. Перетинки з п’яти горіхів потрібно залити склянкою артезіанської або колодязної води, витримати 8-10 годин (ніч). Уранці проварити 5-7 хвилин і настоювати 30-40 хвилин, поки перетинки не осядуть на дно посуду. Потім процідити і випити. Курс лікування — 3-4 тижні, тиждень — перерва, потім повторити так ще кілька разів. Можна настоювати перетинки на горілці і вживати їх по 25 крапель двічі на день.
Так зване горіхове сире варення довгожителів підвищує імунітет людини, насичує його необхідними мікроелементами, з успіхом використовується в боротьбі з пухлинами та кістозними захворюваннями, виліковує зоб, інфекційні захворювання шлунка і печінки, очищує кров і виганяє кишкових паразитів. Щоб приготувати це варення, потрібно один кілограм зеленого горіха перекрутити через м’ясорубку і змішати його з одним кілограмом меду або цукру. Суміш кладуть у герметичну скляну посудину і витримують протягом місяця. Приймати ці ліки треба по одній чайній ложці перед їдою 2-3 рази на день, запиваючи їх водою або соком, протягом тривалого часу.
Якщо ви не встигнете зробити ліки з молодих горіхів, зробіть їх із стиглих. Перетинки з п’яти горіхів потрібно залити склянкою артезіанської або колодязної води, витримати 8-10 годин (ніч). Уранці проварити 5-7 хвилин і настоювати 30-40 хвилин, поки перетинки не осядуть на дно посуду. Потім процідити і випити. Курс лікування — 3-4 тижні, тиждень — перерва, потім повторити так ще кілька разів. Можна настоювати перетинки на горілці і вживати їх по 25 крапель двічі на день.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Підготував В. РОМАНЮКПереглядів: 14429Інші статті рубрики:
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 363
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 372
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 410
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 348
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 390