Ми у Facebook
10.09.2003, 23:32

Горіхове варення

Особливо багато важливого для щитовидної залози елементу — йоду — є у чорноплідній горобині, південних фруктах фейхоа та змеленому волоському (грецькому) горісі.
Той, хто хоч раз тримав у руках зелений волоський горіх, пам’ятає коричневі сліди від нього на руках, які не відмити, — це і є йод. Для лікування щитовидної залози використовують недостиглі, молочно-воскової стиглості горіхи та перетинки з них, уже стиглих.
Так зване горіхове сире варення довгожителів підвищує імунітет людини, насичує його необхідними мікроелементами, з успіхом використовується в боротьбі з пухлинами та кістозними захворюваннями, виліковує зоб, інфекційні захворювання шлунка і печінки, очищує кров і виганяє кишкових паразитів. Щоб приготувати це варення, потрібно один кілограм зеленого горіха перекрутити через м’ясорубку і змішати його з одним кілограмом меду або цукру. Суміш кладуть у герметичну скляну посудину і витримують протягом місяця. Приймати ці ліки треба по одній чайній ложці перед їдою 2-3 рази на день, запиваючи їх водою або соком, протягом тривалого часу.
Якщо ви не встигнете зробити ліки з молодих горіхів, зробіть їх із стиглих. Перетинки з п’яти горіхів потрібно залити склянкою артезіанської або колодязної води, витримати 8-10 годин (ніч). Уранці проварити 5-7 хвилин і настоювати 30-40 хвилин, поки перетинки не осядуть на дно посуду. Потім процідити і випити. Курс лікування — 3-4 тижні, тиждень — перерва, потім повторити так ще кілька разів. Можна настоювати перетинки на горілці і вживати їх по 25 крапель двічі на день.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ