Ми у Facebook
24.02.2005, 11:00

Красива, стильна і талановита

Корона найпершої красуні увінчала голівку Ксенії Павловської

Конкурс “Міс МАУП” став для навчального закладу традиційним: спочатку регіональні філії визначаються із своїми міс, а потім переможниці конкурсів з’їжджаються у Київ, аби поборотися за корону всеукраїнського масштабу.
До речі, минулого року представниця Рівненської філії Катерина Недашківська обійшла конкуренток з усієї України і привезла додому почесний титул і розкішну корону.
Директор РФ МАУП Лариса Мулик має чимало приводів пишатися своїми розумними і вродливими вихованками:
— Найголовніше — коли високий рівень інтелекту поєднується з духовністю та гарною зовнішністю, — розмірковує пані Лариса. — Саме тоді створюється той ідеал, якого прагне кожна дівчина.
Цьогоріч за титул першої красуні університету змагалося одинадцять студенток, тож журі довелося несолодко. Ще б пак, визначити серед стількох чарівних дівчат найкращу, найстильнішу, найталановитішу! Але й самі дівчата повинні були докласти чимало зусиль, адже серед завдань, окрім традиційного дефіле та фотоконкурсу, був і “Парад сценічних образів” — демонстрація явних та прихованих талантів. Власне цей конкурс був одним з найцікавіших, бо через сценічний образ дівчата демонстрували свій внутрішній світ. Хтось перевтілився у капризулю-дівчинку, хтось — у тендітну Мавку, небезпечну Леді Вамп чи спокусницю Клеопатру. Дуже вразила Ксенія Павловська, яка не лише створила видовищне та яскраве шоу, а й зачарувала глядачів прекрасним голосом. Чоловіки однозначно вподобали конкурсний тур “Пляжний сезон”: вродливі дівчата у купальниках серед зими — видовище неабияке. Шкода, що у перерві між конкурсами учасниці втікали за сцену готуватися до наступних виходів, інакше б присутні представники сильної статі змогли б поспілкуватися з красунями та (а чому б ні?) випросити заповітний номер телефона...
Та ось нарешті журі оголосило офіційні результати конкурсу — кожна учасниця отримала титул, що якнайкраще відображає її сутність. “Міс артистичність” стала Тетяна Бабич, “Міс сценічний образ” — Ольга Приходович, “Міс елегантність” — Оксана Кральковська, “Міс талант” — Наталія Яковець, “Міс чарівність” — Ольга Хімін, “Міс вишуканість“ та “Міс глядацьких симпатій” — Іванна Семенчук, третя віце-міс — Анна Кучер, друга віце-міс — Тетяна Нечипорик, перша віце-міс та “Міс фотомодель” — Алла Філатова.
Корона найпершої красуні увінчала голівку Ксенії Павловської, яка і представлятиме рівненську філію МАУП на всеукраїнському конкурсі. Усі вродливиці отримали подарунки від спонсорів свята: дискоклубу “Магнат”, ПП “Євротайм” та “МВФ”, компанії “Фортеця”, магазинів “Цифра” та “Євробуд”. Та й, зрештою, у цьому конкурсі не було переможених, бо краса не має кількісного виміру. Директори модельних агенцій “Панна” (Рівне) та “Зоряна мрія” (Київ) Вікторія Дембіцька та Олена Ясінська, які у складі журі визначали королеву, мабуть, поповнять свої модельні активи студентками МАУП. І тоді ніхто не здивується чарівним рівнянкам на найвідоміших подіумах країни.





На правах реклами