Ми у Facebook
24.11.2005, 01:28

Еротичний масаж: корисне заняття... для всіх!

Дехто вважає, що еротичний масаж — це доля жінок найдавнішої професії, екзотична послуга, що пропонують довірливим туристам де-небудь у Таїланді гейші, котрі навчаються цьому мистецтву ледве не з дитинства.
Але насправді нічого дивного в ньому немає! Більше того, це не просто забава, а чудовий спосіб розслабитися. Чимало масажних рухів ми й так постійно застосовуємо у звичайному житті, торкаючись і пестячи один одного.
Можна сказати, що біда еротичного масажу в... поганій рекламі. Багато хто справді вважає, що це складна наука, щось на манер сексуальної вищої математики, і освоїти її простим смертним не під силу. Але варто перебороти стереотипи сприйняття, сумніви і страхи, і виявляється, що не такий страшний чорт...
В основі еротичного масажу лежить простий дотик — тактильний контакт між двома партнерами, метою якого є сексуальне збудження і, як не дивно, розслаблення. Адже, якщо замислитись, кінцева крапка в інтимних стосунках — це теж розслаблення, коли вивільняється сексуальна енергія людини, спадає напруга, знімаються стреси.
Крім того, секс-масаж “придумали”, щоб збагатити інтимний світ коханців, підсилити чуттєвий початок у людині (незалежно від статі).
“Чоловіча” версія еротичного масажу зустрічається набагато частіше. Тому багато хто несправедливо вважає, що він призначений тільки для сильної половини людства. Насправді це не так. Чоловіки теж можуть запропонувати зробити еротичний масаж. Треба почати з поглажування обличя, шиї, потім помасувати спину... Обходимо ерогенні зони, пестячи абсолютно “нееротичні” місця, наприклад згин ліктя або пальці на ногах... Завдяки масажеві можна довідатися багато нового — виявляється, на тілі стільки важливих точок, і на дотик до кожної реагувати можна по-різному.
Ласка, як відомо, приємна усім. Недарма дотик еволюційно вважається найдревнішим органом чуттів у людини, на відміну від більш “пізніх” — зору і слуху. Тому всупереч популярному вислову, що чоловік любить очима, а жінка вухами, стверджуємо: і ті, й інші “люблять” дотиками. Наша шкіра буквально нашпигована мільйонами рецепторів. Під час еротичного масажу, коли партнер приділяє увагу буквально кожному сантиметрові вашого тіла, задіюється набагато більше рецепторів, ніж під час сексу, і в мозок надходить масована інформація, що у свою чергу викликає активізацію всього тіла. Тому й виходить, що еротичний масаж раптом “відкриває” коханцям нові точки й зони задоволення.
Що стосується масажу жінці, то починати бажано “здалеку” — з рук, ніг. Цей початок схожий на звичайний масаж і призначений для того, щоб розслабити партнера, зняти тривожність, стрес, напруженість. Сам сексуальний масаж починається з масажу спини, і тільки потім можна переходити до масажу ерогенних зон. Якими повинні бути дотики? Це може бути легкі поглажування, розминання і навіть здавлювання, головне, щоб це було приємно жінці.
Незважаючи на те, що вважається, начебто в чоловіка одна ерогенна зона, можна пестити свого коханого в інших місцях. І це збуджує не менше.
Еротичний масаж у жіночому виконанні мало чим відрізняється від чоловічого: починайте із загального розслаблення. Потім необхідно масажувати все тіло, минаючи ерогенні зони. Еротичний масаж можна робити: сидячи на партнері, коли той лежить на животі; сидячи, коли партнер лежить на спині; лежачи на боці обличчям одне до одного; лежачи на боці обличчям до спини партнера. Головне, щоб у того, хто робить масаж, було широке поле для маневрів — можливість доторкнутися до будь-якої точки тіла: від голови до п’ят.
Позиція хрест-навхрест вибирається для особливого виду еротичного масажу — коли коханці одночасно пестять один одного. Для цього можна стати одне перед одним на коліна і почати своє “дослідження”.
Основне правило еротичного масажу — “Роби все повільно!”. Ніхто нікуди не квапиться, ви зайняті вивченням тіла одне одного, а сексуальне збудження виникає паралельно. Це дуже відрізняє його від інтимних контактів, коли партнери (особливо знайомі один з одним уже не перший місяць або навіть рік) прагнуть чимшвидше збудити один іншого, звично впливаючи на традиційні ерогенні зони, щоб скоріше приступити до “головної страви”.
В еротичному масажі все навпаки. Це як ніби ви щоранку проходите повз той самий будинок, а одного разу зупиняєтеся й раптом зауважуєте, що на будинку зверху — красива башточка, а перед самим будинком росте розкішний кущ бузку. Так і в інтимному масажі. Немає несуттєвих деталей, ми не йдемо “повз” до мети, а навпаки — пробуємо, розглядаємо, торкаємо і дивуємося тому, як мало ми одне про одне, виявляється, знаємо!..





На правах реклами