Ми у Facebook
05.01.2006, 02:37

Секс – універсальні ліки

Для чого ми займаємося сексом? На ваш погляд, відповідь очевидна — для задоволення. Або для продовження роду. Для вас є новина! Усе менше людей, що активно беруть участь у великому сексі, спонукають саме ці мотивації. Значна частина прогресивного людства вже давно використовує секс як найприємніший і найдешевший засіб від... Та від маси проблем!
Коли у вас перманентна депресія, і всі навколо дивовижно дратують, то заняття сексом помітно поліпшує настрій. Крім просто психологічного задоволення в процесі статевого акту в організмі людини виділяється гормон ендорфін, відповідальний за гарний настрій і позитивне сприйняття світу. А ще деякі дослідники стверджують, що поліпшення настрою пов’язане зі зміною гормонального статусу організму, обумовленого активацією деяких центрів головного мозку. Тобто — від якісного сексу настрій поліпшується на хімічному рівні — і вам до цього не треба докладати ніяких особливих зусиль. Воістину “розслабся й отримуй задоволення”.
А якщо постійно що-небудь болить, уперед, до подвигів у ліжку — знижувати больову чутливість! Перед оргазмом у кров людини викидається гормон із загадковою назвою окситоцин, під дією якого утворяться болезаспокійливі ендорфіни — природні аналоги морфіну. А в жінок секс сприяє виробленню естрогенів, що тамують біль, пов’язаний з передменструальним синдромом. Так що секс — найкраще знеболююче. Неймовірно, але факт: регулярні заняття сексом збільшують груди! Справа в тім, що під час порушення підсилюється кровіток і груди можуть “вирости” на 25 відсотків!
Зміцнюйте імунітет за допомогою сексу! У крові людей, що роблять ЦЕ регулярно, утримується на 30 відсотків більше антитіл, ніж у прихильників помірності. Тому сексуально активні дами та добродії набагато рідше підхоплюють грип, застуду й інші інфекційні захворювання. Що стосується захворювань, що підхоплюються іншим способом, — відповідь очевидна: презерватив, презерватив і ще раз презерватив. Не в сенсі, звичайно, щоб надягти три штуки, а щоб не забути купити! Благо, продаються ці суперпотрібні штуки всюди — хоч в аптеці, хоч у касі у будь-якому супермаркеті.
Ви незадоволені своєю вагою, постійно сидите на дієтах, але це не допомагає схуднути?
Ліжко — це краще спортивне знаряддя, винайдений людством! У збудженої людини частота пульсу збільшується з 70 до 150 ударів у хвилину — це як у важкоатлета під час підйому штанги. Один статевий акт спалює приблизно стільки ж калорій, скільки 15 хвилин бігу в гарному темпі — наскільки ж перше приємніше другого! Ну й арифметичний приклад “на солодке”: за 30 хвилин статевого акту спалюється 200 калорій. Тобто, займаючись сексом раз у день, ви скинете півкіло ваги за тиждень! А за місяць?.. Під час сексу тренуються практично всі групи м’язів. А особливо такі важливі для жінок, як м’язи тазу, стегон, сідниць, черевного пресу і рук. Крім того, під час статевого акту в кров викидається гормон тестостерон, що сприятливо впливає на опорно-руховий апарат. Ще регулярні заняття сексом поліпшують поставу. 20 хвилин сексу прирівнюються до півгодинної ранкової гімнастики.
Крім того, з кожним оргазмом людина підвищує свій IQ! У це теж важко повірити, але американські вчені, що невпинно досліджують сексуальні можливості двоногих, з’ясували: під час оргазму кровообіг в організмі відбувається на гранично максимальній швидкості і збагачена киснем кров швидко досягає всіх органів, у тому числі і головного мозку. А центр керування гормональною системою — гіпоталамус — контролює також роботу центрів пам’яті і навчання. Так що студентам і студенткам під час сесій варто займатися не тільки зубрінням...
Але ж як солодко спиться після оргазму, так? Усе це тому, що зростаючий при сексі рівень гормону окситоцину має сильний заспокійливий ефект і є прекрасним природним снодійним.
При регулярному сексі в організмі збільшується вміст важливого для жінок колагену, що, як відомо, робить шкіру гладенькою і шовковистою. За тими ж американськими дослідженнями, пари, що постійно займаються любов’ю як мінімум тричі в тиждень, після 30 років ЗАВЖДИ виглядають на два-три роки молодшими своїх однолітків, що практикують помірність.
Як бачите, на аптеці іноді можна і зекономити.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ