Ми у Facebook
06.02.2008, 00:00

Шабунін стане радником віце-прем’єра?

Стати радником з гуманітарних питань запропонував депутату Рівнеради Віталію Шабуніну віце-прем’єр-міністр Іван Васюник після демонстрації на громадських слуханнях порножурналу як прикладу “успішної” боротьби правоохоронних органів із розповсюдженням порнографічної продукції. Коли наймолодший депутат займе свою посаду — поки невідомо, але план дій собі вже окреслив.


За словами пана Віталія, ідея з порножурналом виникла раптово під час підготовки до виступу. А пропозиція віце-прем’єра була приємною новиною.



— Думаю, Іван Васюник поцікавився думкою голови облдержадміністрації, і, мабуть, вона була позитивною, що дуже радує. Наразі я відправив у міністерство своє резюме і чекаю більш конкретної розмови. Головне, щоб можлива нова робота не забирала мене повністю з Рівного, і я мав хоча б два вихідних, щоб працювати тут. Адже я — спочатку депутат, а потім все інше, — розповідає Віталій Шабунін.



Співрозмовник каже, що працюючи в гуманітарній сфері на рівні міста, чітко знає, що слід змінити на законодавчому рівні. Йдеться про зміни до закону про підтримку молоді, збільшення кількості активної молоді у громадських організаціях. Пан Віталій вважає, що вдосконалити потрібно і механізм зовнішнього незалежного оцінювання.



— Це та сфера, в якій я хотів би себе бачити. І ці зміни лобіюватиму незалежно від того, буду радником чи ні, — резюмує політик.



Нагадаємо, що у грудні 2006 року Віталія Шабуніна призначили радником голови облдержадміністрації.



— Коли мені треба до Віктора Матчука, завжди маю до нього доступ з питань молодіжної політики. Намагаюся не турбувати його з тих проблем, які можна вирішити на рівні заступника. Але раз на тиждень обов’язково у нього буваю, — говорить він.








На правах реклами