Ми у Facebook
09.04.2008, 00:00

На Шевченка відкрився новий “Моріон”

Торговельний центр “Моріон” відкрив свої двері перед споживачами на вулиці Шевченка, 7. Офіційне відкриття відбулося першого квітня. Тут продають широку групу промислових товарів — від одягу та сувенірів до меблів та оргтехніки.

— У триповерховому торговельному центрі розміщуються відділи із жіночим та чоловічим одягом, взуттям, сувенірами, біжутерією, меблями, парфумерією, ювелірними виробами та іншим. Ми намагалися комплексно забезпечити споживачів промисловою групою товарів, тому відділи практично не повторюються, — зазначає головний орендар торговельного центру “Моріон” Віктор СКРИПАЛЬОВ.

Реконструкція колишнього оздоровчого комплексу “Моріон” розпочалася навесні 2007 року. Відкриття торговельного центру — це здача лише першої черги будівництва. За словами пана Віктора, у майбутньому теперішній центр планують перетворити у промкомплекс.

— За другою чергою ми з’єднаємо ТЦ із м’ясним павільйоном, що розташовується на даний момент за ним і, добудувавши ще два поверхи, там також відкриємо центр з торгівлі промисловими товарами. Третя черга — це буде об’єднання ТЦ “Моріон” з Будинком побуту. Таким чином ми об’єднаємо всі три приміщення у єдиний торговий комплекс, — розповів Віктор Скрипальов.








На правах реклами