Ми у Facebook
28.01.2009, 17:08

Масаж і здорове харчування — вороги целюліту

Остеохондроз, гіпертонія, захворювання серцево-судинної системи, сколіоз, целюліт — усі ці хвороби особливо загострюються після свят, коли гостра та жирна їжа стають причиною зашлакованості нашого організму. Кваліфіковані оздоровчі послуги та всі види масажу пропонує спеціаліст із сестринської справи вищої категорії Микола Шинкарук, який працює в масажному кабінеті на вул. Мазепи, 30.
— Спортивний масаж, дитячий, оздоровчо-профілактичний, медовий, індійський, антицелюлітний, масаж при сколіозі (дитячий і дорослий), лікувальний масаж при ортопедичних, неврологічних і терапевтичних захворюваннях, вологе обгортання, ЛФК і постізометрична релаксація — усе це ви знайдете в нашому масажному кабінеті. Школярам, які багато часу проводять за партами, рекомендую спеціальну корегуючу гімнастику для виправлення постави. Людям із обмеженими фізичними можливостями консультацію та курс масажу проводжу безкоштовно, — розповів спеціаліст із 20-річним досвідом роботи Микола ШИНКАРУК.
За його словами, після свят серед жінок почастішали нарікання на прояви целюліту, а кількість бажаючих його позбавитися постійно збільшується. До того ж, “вік” цієї хвороби суттєво омолоджується.
— Я пропоную своїм клієнткам комплексну антицелюлітну програму, яка за допомогою додаткового фізичного навантаження, спеціальних олій і мазей дає змогу розбивати складні жири. Хороший ефект дає медовий масаж, а також лінійний, який здійснюється силіконовими баночками. Загалом до кожного пацієнта — індивідуальний підхід, адже однакових людських організмів не буває, — зауважив пан Микола.
Після проходження антицелюлітної програми він рекомендує дотримуватися здорового способу життя, особливу увагу звернути на раціон харчування, а також вживати багато води (із розрахунку три грами води на один кілограм ваги). Для іонізації організму бажано воду частково підсолювати.
Детальнішу інформацію можна отримати у Школі здорового способу життя, що на вул. Мазепи, 30, або за тел.: 8 (096) 294-56-12; 8 (096) 776-43-88.





На правах реклами