Ми у Facebook
25.03.2009, 18:42

Якісні системи поливу – запорука чудового газону

Як опорядити територію навколо свого будинку та з чого розпочати — це питання особливо актуальне навесні. Навіть якщо ви вже вимріяли зелений газон, чудові клумби чи альпійські гірки і з нетерпінням прагнете якомога швидше втілити їх у реальність, не варто забувати про забезпечення поливу. Надійні автоматичні системи, а також обладнання для них пропонує підприємство “Сервіс Дім”.
— Завдяки автоматичним системам поливу Hunter (США), ви маєте змогу грамотно розподілити кількість води для рослин навіть у важкодоступних куточках свого саду, а також зекономити власний час і кошти. Адже чудовий газон потребує пильного догляду. Своєчасний і рівномірний полив — основна перевага автоматичних систем. За допомогою невеликого мікропроцесора можна відрегулювати цикли поливу, встановити час і тривалість (залежно від погодних умов), а також необхідну витрату води, — розповіла заступник директора підприємства “Сервіс Дім” Оксана КЛОЧОК.
Важливий і той факт, що підприємство не лише монтує автоматичні системи поливу, а й здійснює їх подальше обслуговування, надає кваліфіковані консультації щодо експлуатації.
— Крім цього, займаємося продажем і монтажем обладнання та матеріалів, необхідних для створення декоративних водойм (струмків, озер, фонтанів). Так, у нашому магазині, що на вулиці С.Бандери, 59, ви знайдете садові й підводні світильники, бутилкаучукову плівку для водойм від Firestone (США), енергозберігаючі насоси німецької фірми Messner, а також спеціальні засоби для догляду та очищення за водою в басейнах, водоймах, — продовжує розмову пані Оксана.
За її словами, у цьому сезоні залишаються популярними фонтани. Причому встановлюють їх не тільки в приватних будинках, а й у закладах відпочинку.
— Вода завжди була одним із засобів релаксу, адже плескіт навіть невеличкого фонтана розслабляє та заспокоює після робочого дня. Ми пропонуємо великий вибір аксесуарів і форсунок, завдяки яким вода здатна набувати різних форм і доповнювати загальний ландшафтний дизайн, або ж просто інтер’єр приміщення, — зауважила Оксана Клочок.
Детальніша інформація за тел.: 63-55-44, 43-26-38.





На правах реклами