Ми у Facebook
15.07.2009, 17:29

Індича ферма Рязанова забуксувала

Станіслав Рязанов: “Куплятимуть квартири у новобудовах — запустимо птахоферму”

Будівництво ферми з вирощування індиків поблизу Корця призупинив директор ТОВ “Рівнеміськбуд”, депутат Рівнеради Станіслав РЯЗАНОВ. Проект загальмував через відсутність фінансових ресурсів.
Вирощувати індиків і виготовляти з них делікатеси Станіслав Рязанов планує на території Жадківської сільської ради у Корецькому районі. Для цього спеціально придбав старий тваринницький комплекс, загальною площею орієнтовно 13 тисяч квадратних метрів, й отримав під ним землю в оренду. Керівнику ТОВ “Рівнеміськбуд” вдалося здійснити реконструкцію двох корівників.
— Роботи із запуску ферми поки зупинив через відсутність грошей, — зазначив Станіслав Рязанов. — Чекаю, поки відновиться житлове кредитування. Тоді у мене куплятимуть квартири в новобудовах і з’являться фінансові ресурси на запуск птахоферми.
Загалом, увесь комплекс обійдеться у п’ять мільйонів доларів. Станіслав Рязанов планував залучити до проекту німецьких інвесторів, але поки безрезультатно. Голова Корецької РДА Руслан СИВИЙ наголошує, що Станіслав Рязанов обіцяв завершити ферму до кінця поточного року:
— Власник і так уже багато коштів вклав у тваринницький комплекс. Не думаю, що він відмовиться від реалізації свого проекту. Інша річ, що плани суттєво зіпсувала фінансова криза. До речі, в районі існує ще два як мінімум покинуті тваринницькі комплекси, які можна віддати інвесторам.





На правах реклами