Ми у Facebook
26.03.2010, 12:55

“Роже” з курячого філе та пісні голубці від чарівних Наталії Савенко та Наталії-Марини Фарини

Кулінарне шоу “СмачнОГО!”, яке щоп’ятниці виходить на Першому місцевому, уже стало улюбленим для багатьох глядачів.
В останніх двох випусках програми до ведучого шоу, директора ТРК “Рівне 1” Віктора ДАНИЛОВА завітали дві чарівні жінки – директор кадрового агентства “Спеціаліст”, директор туристичного агентства “Спеціаліст-тревел”, голова правління молодіжної громадської організації “Молодіжний центр праці” – Наталія САВЕНКО та заслужена артистка України, солістка-вокаліст­ка Рівненської обласної філармонії – Наталія-Марія ФАРИНА. Глядачам вони розповіли про секрети приготування смачних страв і напоїв.

Рецепти від Наталії-Марії Фарини

Пісні голубці з грибною підливою


Інгредієнти:
капуста – невелика головка
гречка – 2 склянки
пшоно – 2 стол. ложки
картопля – 1 шт.
морква – 3 шт.
цибуля – 3 шт.
олія для смаження
оливкова олія
лимон – 1 шт.
гриби – трохи сухих грибів
шампіньйони – 1 кг
сіль, перець горошком, лавровий лист

Як готувати:
Готуємо начинку для голубців: відварюємо до напівготовності гречку та пшоно, смажимо натерту моркву та обжарюємо подрібнену цибулю. Все це змішуємо, додаємо у суміш трохи нарізаних грибів, можна натерти трохи картоплі. Перчимо, солимо.
Загортаємо голубці.
На дно каструлі нарізаємо капустяного листя, викладаємо голубці, кропимо їх оливковою олією.
Готуємо зажарку: обжарюємо муку, додаємо шампіньйони, солимо, перчимо.
Перед подачею скроплюємо голубці лимонним соком.



Рецепти від Наталії Савенко

“Роже” з курячого філе з грушею


Інгредієнти:
куряче філе – 2 грудки
груша – 1 шт. (велика)
лимон – 1 шт.
оливкова олія для смаження
зелень – кріп, м’ята
сіль, перець

Як готувати:
Нарізати шматочками куряче філе і грушу та насадити їх на шпажки. Збризнути цілим лимоном. Додати кріп і м’яту, дрібно порізані, поперчити. Залишити на 30 хв. Посолити. Обсмажити в оливковій олії. Полити маринадом.

Напій: Альпійський глінтвейн

Інгредієнти:
червоне вино – 1 пляшка
цукор – 100гр
суміш приправ (родзинки, імбир, помаранчева шкірка, кориця, кардамон і гвоздика)

Як готувати:
1 пляшку червоного вина, 100 г цукру, суміш приправ (родзинки, імбир, помаранчева шкірка, кориця, кардамон і гвоздика) розігріваємо до 80°С і залишаємо на 30–50 хв. під кришкою. Перед подачею треба процідити та нагріти до бажаної температури. Можна додати лимон і цукор до смаку в кожну порцію глінтвейну.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра