Подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
26.03.2010, 12:55

“Роже” з курячого філе та пісні голубці від чарівних Наталії Савенко та Наталії-Марини Фарини

Кулінарне шоу “СмачнОГО!”, яке щоп’ятниці виходить на Першому місцевому, уже стало улюбленим для багатьох глядачів.
В останніх двох випусках програми до ведучого шоу, директора ТРК “Рівне 1” Віктора ДАНИЛОВА завітали дві чарівні жінки – директор кадрового агентства “Спеціаліст”, директор туристичного агентства “Спеціаліст-тревел”, голова правління молодіжної громадської організації “Молодіжний центр праці” – Наталія САВЕНКО та заслужена артистка України, солістка-вокаліст­ка Рівненської обласної філармонії – Наталія-Марія ФАРИНА. Глядачам вони розповіли про секрети приготування смачних страв і напоїв.

Рецепти від Наталії-Марії Фарини

Пісні голубці з грибною підливою


Інгредієнти:
капуста – невелика головка
гречка – 2 склянки
пшоно – 2 стол. ложки
картопля – 1 шт.
морква – 3 шт.
цибуля – 3 шт.
олія для смаження
оливкова олія
лимон – 1 шт.
гриби – трохи сухих грибів
шампіньйони – 1 кг
сіль, перець горошком, лавровий лист

Як готувати:
Готуємо начинку для голубців: відварюємо до напівготовності гречку та пшоно, смажимо натерту моркву та обжарюємо подрібнену цибулю. Все це змішуємо, додаємо у суміш трохи нарізаних грибів, можна натерти трохи картоплі. Перчимо, солимо.
Загортаємо голубці.
На дно каструлі нарізаємо капустяного листя, викладаємо голубці, кропимо їх оливковою олією.
Готуємо зажарку: обжарюємо муку, додаємо шампіньйони, солимо, перчимо.
Перед подачею скроплюємо голубці лимонним соком.



Рецепти від Наталії Савенко

“Роже” з курячого філе з грушею


Інгредієнти:
куряче філе – 2 грудки
груша – 1 шт. (велика)
лимон – 1 шт.
оливкова олія для смаження
зелень – кріп, м’ята
сіль, перець

Як готувати:
Нарізати шматочками куряче філе і грушу та насадити їх на шпажки. Збризнути цілим лимоном. Додати кріп і м’яту, дрібно порізані, поперчити. Залишити на 30 хв. Посолити. Обсмажити в оливковій олії. Полити маринадом.

Напій: Альпійський глінтвейн

Інгредієнти:
червоне вино – 1 пляшка
цукор – 100гр
суміш приправ (родзинки, імбир, помаранчева шкірка, кориця, кардамон і гвоздика)

Як готувати:
1 пляшку червоного вина, 100 г цукру, суміш приправ (родзинки, імбир, помаранчева шкірка, кориця, кардамон і гвоздика) розігріваємо до 80°С і залишаємо на 30–50 хв. під кришкою. Перед подачею треба процідити та нагріти до бажаної температури. Можна додати лимон і цукор до смаку в кожну порцію глінтвейну.
Коментарі: