Ми у Facebook
26.03.2010, 00:00

У Рівному на кастингу "Х-фактор" вокальні таланти виборювали право називатися найкащими вокалістами країни

Сьогодні у Рівному вокальні таланти виборювали своє право змагатися за 2 мільйони гривень і право називатися найкращим вокалістом України.

З десятої години ранку в холі загальнооствітньої школи №2 зібралося понад 200 бажаючих взяти участь у кастингу до нового вокального шоу “Х-фактор”, яке незабаром стартуватиме на телеканалі СТБ.

Учасники заповнювали анкети та займали свої місця у черзі. Для ефективної роботи кастингу працювало 4 зали. Така система полегшила роботу людям, які вели прослуховування та надала усім бажаючим можливість продемонструвати свої вокальні здібності.

Зайшовши до зали прослуховування учасник називав своє ім'я та композиції, які на його думку найвигідніше підкреслюють талант.

Реакція у людей, які заходили до зали прослуховувань, була у всіх різною. У кого в очах горіли “бісики” і він поводив себе, так ніби він уже давно зірка.Деякі учасники вражали своєї безпосередністю та артистизмом.

Чекаючи своєї черги учасники розспівувалися, налаштовувалися морально та перевтілювалися у наперед продумані образи. Воно і не дивно, адже від цього п'ятихвилинного виступу може змінитися усе життя. У нашій країні не один естрадний виконавець до зіркового олімпу потрапив саме через подібний відбір. Згадайте лише учасників різноманітних фабрик, які заполонили естраду.

У рівненському відборі до шоу “Х-фактор” можна було зустріти виконавців від 13 до 50 років. Від уже відомих у вузьких кругах співаків до домогосподарок, які співають лише вдома. Проте всіх їх об'єднує віра у свої здібності і шалене прагнення перемогти.







На правах реклами