Ми у Facebook
30.04.2010, 16:23

Школа універсального журналіста запрошує на безкоштовне відкрите заняття!

Півтора десятка активних молодих рівнян розпочали 27 квітня заняття у Школі універсального журналіста Видавничого дому “ОГО” та телерадіокомпанії “Рівне 1”. Цього разу вперше в історії ШУЖ відбудеться відкрите заняття для всіх бажаючих, а один із випускників, за результатами телепроб, проведе випуск “Новин Рівного” на Першому місцевому.
— Хочу дізнатись, як краще із взаємною вигодою співпрацювати зі ЗМІ, — ділиться очікуваннями від майбутніх занять учасник ШУЖ, заступник директора з маркетингу компанії “КТС” Павло АЛЕКСЄВИЧ. — А ще — навчитись краще розуміти аудиторію, структурованіше викладати думки.

— Сподіваюся ближче ознайомитися з професією журналіста та отримати цінний життєвий досвід, який знадобиться мені не лише у сфері журналістики, а й у будь-якій діяльності, — доповнює учасниця ШУЖ, учениця рівненської ЗОШ №23 Олена БЕРЕЖНЮК.

Організатори ШУЖ запевняють: саме на це і спрямоване навчання. “Адже журналістика — це і є життя, — переконує керівник проекту ШУЖ, головний редактор ВД “ОГО” Віталій ГОЛУБЄВ. — З одного боку вона це життя відображає, змальовує, а з іншого — сама діє за його законами”.

Про закони журналістики й особливості їхнього практичного втілення в реальних умовах роботи ЗМІ Рівненщини учням розповідатимуть досвідчені журналісти, редактори, а також випускники ШУЖ минулих років. “Родзинкою” саме нинішньої Школи стане відбір ведучого для одного з випусків “Новин Рівного” на телеканалі “Рівне 1”. Ним стане хтось із випускників ШУЖ.

Ігор ПИСАРЧУК

Прагнете дізнатись більше про ШУЖ? Тоді саме для вас — відкрите БЕЗКОШТОВНЕ заняття. Участь у ньому зможуть взяти всі бажаючі, які пройдуть відбір організаторів. Заявки (імя, прізвище та контактний телефон) надсилайте на vg2001@ukr.net до 9 травня включно. Після отримання заявки вам зателефонують і запросять на заняття.





На правах реклами