Ми у Facebook
30.04.2010, 16:25

"Київстар" та міський голова працювали над озелененням Рівного

Сьогодні майже 50 туй висадили сьогодні у рівненському парку "Ювілейний" працівники компанії "Київстар". Цією акцією вони завершили свою кількамісячну кампанію з озеленення та благоустрою українських міст.
Молоді дерева висадили у сквері поблизу міського палацу культури "Хімік". Крім працівників компанії "Київстар", до акції долучилися та допомогли з висадкою дерев міський голова Рівного Володимир Хомко, начальник управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Іван Гема та рівненські журналісти. Представники влади схвально оцінили ініціативу мобільного оператора.
"Приємно, що бізнес проростає добрими справами та робить корисні речі для рівнян" , - зазначив міський голова.

За словами менеджера зі зв’язків із громадськістю філії "Київстар" у м. Львові Віктора Гальчинського, "зелена" акція, присвячена Дню Землі, який відзначають 22 квітня. На західній Україні такі акції відбулися у Тернополі та Луцьку, там у паркових зонах волонтери компанії прибрали алеї та висадили дерева.

Крім того, з нагоди 65-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні, працівники компанії "Київстар" висадили у Рівному ще майже 90 туй на меморіалі Слави, що на вулиці Дубенській.





На правах реклами