Ми у Facebook
22.09.2014, 22:04

Стриптиз для коханого: секрети виконання

Якщо раніше, аби привабити чоловіка, жінці слід було максимально оголити тіло, нині сильна стать воліє лише здогадуватися про принади. Саме тому глибокі декольте й широкі пояси замість спідниць витісняють трошки більше дозволеного розстебнуті ґудзики чи різноманітні “сіточки”. Та й психологи переконують: нехай спершу чоловік роздягне жінку очима, а вже затим у реальності. Ще більше емоцій він відчує, коли жінка сама позбувається одягу. А чим повільніше вона це зробить — тим яскравіші відчуття. Думаєте, це легко?
Ті, хто пробував танцювати справжній стриптиз, знають, що це далеко не так! По-перше, складно заповнити паузи між “розправами” з елементами одягу. По-друге, придумувати рухи на ходу тут практично нереально. Недарма стриптиз за складністю виконання порівнюють із бальним танцем.

Танець під саксофон чи жорсткий рок
“Як це можна роздягнутися перед абсолютно незнайомими чоловіками?” — дивуються панянки, споглядаючи, як професійна стриптизерка повільно спускається жердиною, тримаючись за неї лише ногами. Між тим, аби насправді здивувати свого коханого, ці ж панянки... танцюють для нього стриптиз. А професіоналки запевняють: для насправді дорогої людини танцювати на багато складніше.

Домашній стриптиз, стриптиз для коханого — це спектакль чуттєвості і еротичності. Він заводить глядача і “запалює” пристрасть танцем. Тому тут головне — сексуальний настрій і відмінне налаштування.

— Найсильніше чоловіки реагують на пояс з ажурними панчохами, красиву напівпрозору білизну, розпущене волосся, — розповідає професійна танцівниця стриптизу одного з Луцьких клубів Ольга. — Роль жердини цілком можуть виконати меблі. А от до вибору відповідної музичної композиції слід підійти відповідально. Адже мелодія повинна налаштовувати на відповідний лад обох: і виконавицю танцю і його адресата. Оптимально підійде красива композиція за участю саксофона, але можна станцювати й під твердий рок, тільки рухатися в цьому випадку слід абсолютно інакше.

За словами Ольги, для виконання будь-якого стриптиз-танцю, а особливо для домашнього виконання, слід підготуватися.

— Якщо ви вже наважилися станцювати для коханого стриптиз, зрозумійте для себе кілька важливих речей, — констатує професіоналка. — Перш за все, танцювати в натовпі на дискотеці й танцювати зовсім одній для єдиного глядача — це різні речі. По-друге, врахуйте, що не весь одяг однаково легко можна скинути з себе в процесі танцю. Тому підбирайте деталі костюму ретельно. Також добре сплануйте свій номер. Адже може статися так, що, наприклад, одяг на вас закінчиться швидше, ніж обрана для танцю композиція.

“Главное, чтобы костюмчик...” знімався
Зважаючи на всі поради, варто добряче подумати про “сценічний” костюм. Як радять професіонали, він має бути схожим на своєрідний конструктор, тобто всі деталі мають легко зніматися.

— Найкраще для першого у житті стриптизу підійде так званий іспанський образ, — продовжує Ольга. — Основна його суть у наявності великої хустки або шалі. Ці аксесуари навіть допоможуть вам адаптуватися у незвичній ролі. По-перше, якщо будете сильно ніяковіти, то, знімаючи шаль, дискомфорту не відчуєте. А далі роздягання піде, як по маслу. По-друге, хустку можна вдало використати у танці: кілька разів накидати її на плечі й знімати, подражнити чоловіка, як тореадор бика, жбурнути її в коханого, щоб відволікти, поки будете обдумувати подальші дії.

Під хусткою може ховатися сорочка, зав'язана на талії вузлом. Таку сорочку можна легко зняти, просто розв'язавши вузол.

— Танцюючи стриптиз, можна подражнити коханого, відкриваючи й закриваючи тіло сорочкою кілька разів поспіль. До речі, під сорочку можна не надягати ліфчик. Тому й сорочку відразу скидати не варто, — радить Ольга. — Також для цього підійде блуза, яка застібається спереду на ґудзики або зав'язується на бантики. Під неї варто одягнути гарний мереживний ліфчик.

Серед спідниць краще обрати спідницю-кльош або спідницю на кшталт циганської.

— Чим ширшою буде ваша спідниця, тим більше простору для чоловічої фантазії вона надасть. Головне, щоб вона була з легкої тканини, яка гарно обвиватиметься навколо тіла під час танцю. Такою спідницею можна навіть прикрити груди, якщо ви вже зняли ліфчик. Та й зняти її можна просто і водночас еротично: розстебніть блискавку, зробіть кілька рухів стегнами під музику і... спідниця вже на підлозі. Просто переступіть через неї і продовжуйте танцювати, — консультує професійна танцівниця.

До речі, для виконання стриптизу можна одягати ліфчик, але це не принципово. За словами Ольги, ви навіть можете використати бюстгальтер, аби... зібрати з коханого “плату” за ваш танець. А що? Врешті, якщо вже приміряли на себе образ, то відповідайте йому до кінця. Що ж до трусиків, то це повинні бути танга або стринги. Знімати їх забороняється до самого останнього моменту! До речі, професійні стриптизерки вдаються до такого кроку вкрай рідко.

Танцпол на столі на рівні очей
Для виконання стриптизу для коханого у нагоді стануть... меблі. Так, можна сховатися за, наприклад, шафу і демонструвати чоловікові то голу ручку, то оголену ніжку, а потім просто вийти... повністю одягненою.

Також знадобиться стілець. На нього можна зручно спертися під час танцю, на ньому можна сидіти, коли ви знімаєте, наприклад, панчохи.

— Якщо втомитеся під час стриптизу для коханого, можете просто сісти на стілець, похитуючи стегнами. Він подумає, що так і було задумано, а ви перепочинете, — радить Ольга.

Стіл — теж може бути корисним, адже танцювати можна прямо на ньому. Сидячи на краю столу, ви можете знімати певні деталі одягу. Тут ви будете як на вітрині, прямо на рівні очей коханого. До речі, це так еротично і збудливо!

Диван також може стати в нагоді. До речі, треба ж вам буде десь розташуватися після того, як закінчиться стриптиз для коханого?

Перед танцями на пілоні варто позайматися спортом
Якщо для виконання еротичного танцю перед коханим вам мало одних лише почуттів — скористайтеся допомогою професіоналів. Шоу-балет еротичного танцю “Non-Stop”, який упродовж семи років демонструє свою майстерність глядачам, пропонує всім бажаючим опанувати ази оригінальних стилів.

— Для нас танець — це спосіб вираження внутрішнього світу і засіб спілкування мовою рухів, — розповідає керівник шоу-балету “Non-Stop” Юлія ПОБОЧА. — А в час стрімкого розвитку життя особливо важливо розслабити свідомість у ритмічному танці під мелодійну музику. Тому ми радо запрошуємо усіх охочих у нашу студію відчути захопливий дух танцю, досягти найвищої майстерності у мистецтві танцю та розкрити себе у ньому.

Заняття у студії — це не тільки вивчення кількох стандартних рухів зваблення. За словами пані Юлії, підготовка розвиває пластику, гнучкість, поліпшує розтяжку й координацію рухів, навантажує м'язи.

Фактично, танцюючи, ви насолоджуєтесь музикою, опановуєте нові техніки і водночас... займаєтесь спортом. Окрім того навчання еротичним танцям, що не менш важливо, підвищує самооцінку. Важливу роль у підготовці постановок відіграє хореографія та образ танцівниці. Як досягнути такої майстерності, із задоволенням розкажуть та покажуть досвідчені викладачі студії, яких старанно підбирали для роботи із початківцями. Педагоги поділяться своїми знаннями та навичками у таких танцювальних стилях, як erotic pole, стріп-пластика, strip-dance, стретчинг та рole dance. Останній — це “танець на пілоні” або “танець із жердиною” — один із видів сучасного танцю, який хоч і з’явився нещодавно, але стає досить популярним. Це унікальне поєднання танцювального мистецтва та спорту, хореографії та гімнастики, де увага акцентується не стільки на сексуальній привабливості виконавиці, скільки на її граціозності. Замість “партнера” у танці виступає пілон, або жердина.

— Він також і чудовий тренажер, який зміцнює всі групи м’язів. Не потрібно плутати pole dance із стриптизом або стрип-пластикою. Тому що цей танець потребує значних фізичних навантажень, включає в себе гімнастичні елементи, — пояснює Юлія Побоча. — Тому, перед тим як освоювати цей вид танцю, початківцям краще позайматися у спортзалі, аби у м’язах вистачило сили для виконання акробатичних елементів.

Танець на пілоні — прекрасна альтернатива тренажерному залу для тих, хто вже має непогану фізичну форму. Поєднання акробатичних та танцювальних вправ в одному занятті зекономлять час та дадуть можливість чудово провести час і розслабитися під ритмічну музику після напруженого дня.

— Подібні студії працюють практично у кожному обласному центрі і користуються чималою популярністю, — констатує керівник шоу-балету “Non-Stop”. — І це цілком логічно, адже заняття у них можна вважати тренінгом жіночої чарівності, сексуальності, впевненості та вміння відчувати своє тіло.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ