Ми у Facebook
02.08.2010, 17:15

Тетяна Ширко через Юрмалу пропустила випускний

Ексклюзивне інтерв’ю для журналіста Рівненського інформаційного порталу дала класний керівник Тетяни Ширко, вчитель географії Костопільської ЗОШ №6 Людмила Федорівна Покотило:
— Через серце вчителя багато дітей проходить і кожен з них лишає свій слід. З першого класу Тетяну Ширко знали як дуже співочу дитину.

З перших років навчання вона співала на всіх святах нашої школи та брала участь у всіх конкурсах району. Уже з сьомого класу Таня долучалася до всеукраїнських конкурсів. Коли вона їхала на Всеукраїнський телевізійний дитячий конкурс “Крок до зірок”, то весь клас вболівав за неї. Вона тоді виконувала сольно пісню і співала у дуеті з Євгенією Власовою. Пам’ятаю, ми не могли її дочекатись, щоб привітати. До дев’ятого класу Тетяна паралельно займалась у музичній школі, а потім поїхала навчатись до Київського музичного училища ім. Глієра. Це не дивно, адже дівчинка зростала у музичній родині. Мама Тетяни довгий час співала у Костопільському ресторані “Кристал” і тато також музикант. Уже кілька років поспіль Таня їздить відпочивати до мами в Іспанію. А на Юрмалу із дівчинкою поїхав тато та сестра Ірина.

Цього року клас, у якому навчалась Таня Ширко, був випускним. Тетяна протягом двох років приїздила до нас у гості. Ще з нового року вона з нами поділилась своїми намірами брати участь у фестивалі “Нова хвиля”. Я знала, що у неї буде все добре, адже вона завжди була серед переможців. Таня Ширко мріяла бути з нами разом на випускному вечорі, але через напружений графік просто фізично не встигла.

— Хвилююся за неї, як за власну дитину, щоразу її шукаю серед учасників Юрмали на екрані. Важко передати ті відчуття, які мене переповнюють, коли спостерігаю за своєю ученицею на екрані телевізора. Хочеться, щоб цій дитині щастило у всьому, адже у неї талант від Бога.

Вражає, що дівчинка ніколи не мала симптомів “зіркової хвороби”. Вона всі роки у школі була скромною і доброзичливою, не вимагала до себе особливого ставлення. Їй легко давалися гуманітарні науки, а особливо — англійська мова.
Ірина БУДНЯКОВА

Тетяна Ширко посіла друге місце на "Новій хвилі-2010" (+ ВІДЕО)





На правах реклами