Ми у Facebook
11.08.2010, 15:34

ТОП-10 найуспішніших рівненських моделей [ФОТО]

Напередодні Дня міста у Рівному підбивають підсумки та визначають кращих представників громади. Свій внесок не може не зробити і газета, яка постійно підтримує красу. Пропонуємо рівненську топ-10 — “велику десятку” найуспішніших місцевих моделей.
Наступниця Ольги Куриленко
№1 Лілія БОЦЬ

Юна мешканка Гощі Лілія Боць широкому загалу Рівного не дуже невідома. Проте за плечами цьогорічної випускниці — робота в будинках мод Мілана, Парижа і Токіо. Дівчина робить усе, щоб стати моделлю міжнародного рівня. Модель “Панни” не розмінюється на “дрібниці” — двічі відмовлялась від участі у конкурсі “Міс Рівненщина”, не вступала після закінчення школи до вишу.

Адже з дня на день з'явиться черговий контракт і не один місяць доведеться провести за кордоном. З усіх рівненських красунь вона наразі має найбільші шанси повторити успіх відомої українки Ольги Куриленко. Головне — працювати над собою.

Королева Батьківщини Президента
№2 Анна БІКУС

Без сумніву, модель “Арт-моделс” Анна Бікус найактивніша із рівненських красунь. “Міс МЕГУ”, “Перлина Рівного”, учасниця різноманітних конкурсів краси як у Рівному, так і в Україні. Та цього року Аня зробила те, що не вдалося більшості українських політиків. Вона виграла у Донецьку в донецьких.

Тепер “Королева Донбасу-2010” має всі шанси стати ще “Зіркою Рівного”. Втім, значними суто модельними здобутками міжнародного рівня Анна поки що похизуватися не може.

Попелюшка стала Королевою
№3 Анна ТАРАСЮК

Аня залишається однією з найстабільніших найкрасивіших рівнянок, з року в рік дає про себе знати. Судіть самі: три роки тому відмовила самому Стівену Сігалу (не захотіла бути його асистенткою — авт.), потім виграла перший конкурс “Міс Рівненщина”.

Саме тоді “ОГО” нарекло дівчину рівненською Попелюшкою. На конкурсі “Міс Україна” посковзнулась і змусила переживати за себе всю країну. Ну і, зрештою, цьогоріч виборола титул другої віце-міс на широко розпіареному конкурсі “Королева України”.

Темна конячка
№4 Дарина САЧУК

Тиха і скоромна, принаймні на публіці, Даша цьогоріч вперше засвітилась на конкурсі “Міс Рівненщина”. Дівчина довела: відома у Рівному родина Сачуків успішна не тільки в бізнесі, а й у рівненському шоубізі.

Перемога Дарини у “Міс Рівненщині” викликала чимало обговорень. Втім, чого гріха таїти, модельні дані дівчини справді досить чудові. А восени їй доведеться пройти головний тест на “профпридатність” — конкурс “Міс Україна”.

Помстилась за сестру
№5 Олена РАДЬКО

Олену можна вважати представницею модельної сім'ї. Адже її натхненником у справі боротьби за корону найкрасивішої стала старша сестра Анна. Вона у 2008 стала “ІІ віце-Перлиною Рівного”.

Олена ж, не пройшовши відбір на “Міс Рівненщина”, подалась стопами сестри і виграла цьогорічну “Перлину Рівного”. Проте іншими гучними здобутками дівчина похвалитися не може — тому лише 5 місце у рейтингу.

Перша леді з почуттям гумору
№6 Наталія ГРИБЕНКО

Наталію можна сміливо зараховувати до когорти найдосвідченіших рівненських моделей. Адже за тендітними плечима красуні — титули “ІІ віце-міс Афродіта-2007”, “Міс “Рівне-Ракурс”, віце-міс “Міс Україна Захід", участь у “Міс Рівненщина”. Втім, усе це було років два тому. Останнім часом Наталю можна було побачити на іграх Рівненської ліги КВН у складі однієї з команд.

Проте модельну ниву дівчина теж не запустила. Вже за кілька днів змагатиметься на всеукраїнському студентському конкурсі краси “Перша леді Студреспубліки”.

World next top model
№7 Юлія МАРКЕВИЧ

Востаннє на конкурсі краси у Рівному Юлію можна було побачити ще у 2007 році. Тоді вона змагалась у “Гранях досконалості”. І здавалось, коли про модель Юлію Маркевич всі були готові забути, та зробила хід конем.

Без допомоги українських агентств потрапила на міжнародний конкурс World next top model-2010 та в тридцятку найкрасивіших моделей світу.

Чорноморська перлина
№8 Світлана СИРОТЮК

Хореограф з профільною освітою перекваліфікувалась у моделі за велінням випадку та рішенням журі конкурсу “Міс Університет” два роки тому. Саме тоді вона отримала шанс позмагатися за звання “Міс Рівненщина”.

Радувала успіхами Світлана і надалі — на її рахунку участь у кастингах багатьох конкурсів, титул “ІІ віце-Перлини Чорного моря”. Встигла цьогоріч красуня і три місяці попрацювати моделлю в Китаї.

Наймультимедійніша красуня
№9 Калапсі АРУТУНЯН

Юна красуня з дуже незвичним ім'ям стала найяскравішою учасницею цьогорічної “Міс Рівненщини”. Захоплювались чи критикували — не важливо. Про неї говорили всі. Втім і дівчина показала, вміє володіти словом.

Стала наймультимедійнішою учасницею обласної першості та володаркою титулів “Міс “ОГО” та “ІІ віце-міс Рівненщини”. Поки що це лише аванси, так що чекаємо від неї більших досягнень.

Королева повернулась
№10 Марта СИДОРЧУК

Слава до Марти вперше прийшла ще у 2006 році після участі у конкурсі “Перлина Рівного”. Тоді дівчина отримала запрошення до співпраці від італійської агенції “La Prima”. Після цього кар’єра красуні гучними успіхами не відзначалась.

Аж поки цьогоріч дівчина не “взялася за старе” — взяла участь в університетському конкурсі краси “Королева РДГУ”. Зрозуміло, що дівчина його беззаперечно виграла. Що ж далі — наразі невідомо.






На правах реклами