Ми у Facebook
23.09.2010, 11:59

У Рівному протестували проти закриття секонд-хендів [ФОТО]

Масштабний протест на захист магазинів секонд-хенду відбувся на майдані Незалежності в Рівному. Учора, 22 вересня, активісти громадських організацій, студенти та працівники магазинів рішуче осудили ініціативу уряду.
На захист секонд-хендів у Рівному стало майже сотня рівнян. Студенти тримали плакати і транспаранти: "Ми не на стільки багаті, щоб закривати секонд-хенди", "Гральним автоматам — ні, секондам — так!".


— Влада стверджує, що з секонд-хенду не сплачують податки та мито. Це відверта неправда, — розповів власник мережі магазинів Віталій Щербяк. — Щороку ми сплачуємо мільйони податків та мита. Бажання закрити нас мотивують і боротьбою з контрабандою, і необхідністю підняти українську легку промисловість. А чи здатна вона забезпечити українців якісним і дешевим одягом? Сумнівно.


Протестувальники звернулись до голови Рівненської облдержадміністрації Василя Берташа з вимогою підтримати думку рівнян і донести її до урядовців. Паралельно з протестом активісти збирали підписи на підтримку звернення.









На правах реклами