Ми у Facebook
30.09.2010, 10:44

19 місце. Креатив на випередження — Галина КУЛЬЧИНСЬКА

Посада: заступник міського голови Рівного. Вік: 49 років
Другий рік поспіль Галина Кульчинська не покидає рейтинг найвпливовіших людей Рівненщини. І хоч цьогоріч дещо здала позиції, втім, ненабагато.

Незначне падіння рейтингу пані Галини можна пояснити появою ще одного “активіста” у владі Рівненщини — Олексія Губанова. Нині саме ці двоє без оголошення війни змагаються за звання “найкреативнішого”. Щоправда, у кожного свої методи та таємниці. У пані Галини свої — жіночі. Задумали музей бурштину зробити: і поки обласні владці звозили експонати, вона вже фотографувалась поряд із наймасивнішими та розповідала про унікальність задуму журналістам, водночас рекламуючи власну любов до бурштинових прикрас.

До традиційних “комсомолка й активістка”, пані Галина додала цьогоріч ще й “спортсменку”. Саме під її егідою цьогоріч минули всі спортивні дійства: від традиційних дитячо-юнацьких турнірів до нетрадиційного слеклайну, який презентували на святкуванні Дня молоді. Втім, на цьому креатив не закінчився. Цьогоріч пані Кульчинська доклала рук до створення “Великого консультпункту” та експрес-перевірки здоров’я молоді. А ще — вивела на центральний майдан міста симфонічний оркестр для виконання рок-легенд.

Шукати креативні ідеї пані Галині допомагає її чоловік — директор “Радіо Трек” Микола Кульчинський. Кажуть, що саме у нього заступник мера навчилася креативити у політичній сфері.

Так, подейкують, що пан Микола має стосунок до виборчих кампаній водночас “Нашої України“, “Фронту Змін“, “Єдиного Центру“ та “Всеукраїнського патріотичного союзу“. А пані Кульчинська, хоч і балотується в обласну раду від БЮТ, активно підтримує передвиборчу кампанію Володимира Хомка у місті. Отака от політична гімнастика.

Між тим титул “найсправедливішої” у Галини Кульчинської не забереш. Ну хто ще “заради справедливості” з широким загалом поділиться інформацією про ймовірне закриття нічних клубів? Хто ще відстоюватиме права вигнаних з-під стін обласної адміністрації екстремалів, обіцяючи відновити демонтований скейт-парк, але в іншому місці? Щоправда, поки такого місця так і не знайшли...





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ