Ми у Facebook
05.10.2010, 18:30

Оновленого “Стоматолога” Рівного представлять 17 жовтня

Фонтан “Богатир”, що в центральній частині парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, обіцяють відремонтувати до свята Покрови.
— Свято Покрови цього року припадає на середину тижня, а саме у четвер, тож святкове відкриття з масовими гуляннями перенесемо на неділю, 17 жовтня, коли прогнозується один з останніх погожих днів осені, — повідомив директор міського об’єднання парків культури та відпочинку Рівного Тарас Максименко.

Нагадаємо, що монумент, виконаний у вигляді богатиря, що вбиває дракона, у народі часто називають “Стоматологом”, тому й профінансувати реконструкцію фонтану погодився лікар-стоматолог, про що йтиметься на табличці фонтану.

У ремонт “Богатиря” інвестор погодився вкласти близько 30 тисяч гривень. За ці кошти планують збільшити меч та замінити всю сантехнічну систему фонтану. Крім того, у парку вже замінили асфальтне покриття на головних доріжках парку, замінили електрокабель, який живить центральну частину парку: літню естраду, фонтан, адмінприміщення, більярдну, туалет. Для дітей встановили новий майданчик та оновили алею казкових героїв, де спорудили ще одну пісочницю.

— Загалом меценати Рівного цьогоріч профінансували оновлення парку на 100 тисяч гривень, — додав Тарас Максименко.





На правах реклами