Ми у Facebook
04.11.2010, 19:13

627 дітей усиновили з допомогою інтернет-порталу

Понад шість сотень дітей знайшли родину завдяки Всеукраїнському порталу з усиновлення www.sirotstvy.net
627 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли родину від початку діяльності Всеукраїнського національного порталу з усиновлення www.sirotstvy.net

Мета, яку ставили перед собою організатори проекту, — формувати у кандидатів в усиновлювачі об’єктивні уявлення про дітей, які на них очікують, скоротити період, протягом якого дитина не має сім’ї, та термін пошуку родиною дитини для усиновлення. Про це розповіли OGO.ua у прес-службі Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

Портал надає людям, які бажають усиновити дитину, доступну і дуже коротку інформацію про дітей, які перебувають на офіційному обліку на усиновлення, — вік, ім'я дитини, регіон, де вона проживає, низку світлин та відеоролик. В інтернет-ресурсі також зібрана необхідна нормативно-правова база, яка регулює зазначену сферу, методична література, новини. Тут містяться історії з життя родин, які усиновили дітей, форум для батьків, на якому можна обговорити питання і проблеми, які їх хвилюють, поділитися досвідом чи корисною інформацією.

Кожен, кого зацікавила інформація на порталі, може зателефонувати на безкоштовну телефонну лінію: 0 (800) 50-14-14 та отримати безкоштовну консультацію у фахівців.





На правах реклами