Ми у Facebook
02.01.2011, 17:20

Провидиця Лариса Кармазь (Дудка): Закінчується ера чоловіка, починається ера жінки

Із кожним новим роком ми хочемо вірити у краще. Сподіваючись, що зміни вже поруч. За передбаченням української провидиці, психолога Лариси Кармазь (Дудки) (на фото), наступний рік буде не гіршим від цього. Криза ще триватиме і фінансові можливості людей не надто покращаться. Але жити буде простіше, якщо у цей час більше уваги приділити духовності, особистому саморозвитку кожного та робити людям добро.
— 2011-2012 рік — визначальні і вирішальні у долі кожної людини. Має народитися дівчинка, яка через 25 років правитиме світом. Вона збере в собі настільки сильну волю духу, мудрості від Бога, талант від неба і бажання допомагати людям. Важливо те, що жінка народиться в Україні, в нерівному шлюбі. Річ у тому, що закінчується ера чоловіка і наступає ера жінки, — наголошує пані Лариса.

І додає, що у 2011-му пенсії і соціальні виплати люди отримуватимуть і надалі:
— Людям не потрібно хвилюватися за це. Втім, багато хто житиме за межею бідності, не вистачатиме коштів. Полегшення відчуємо через 4-5 років. Втім, наступний рік буде не таким важким, як 2010. Але і його треба пережити. Справа в тому, що біди з'являтимуться зненацька. І ті люди, які вважали себе багатими, матимуть проблеми із грошима. Підприємцям, у яких дрібний бізнес, хвилюватися не варто. Приміром, ринки працюватимуть і надалі. Проблеми відчує середній бізнес. Торгівля зникне на половину, адже просто не буде кому купувати. Люди не витрачатимуть гроші, а відкладатимуть їх на “чорний день”. Багато людей емігрує з України. Щодо роботи, то скажу, що масових звільнень людей не буде. Хоча і робочих місць не побільшає. Втім, люди по-іншому дивитимуться на владу, яка зробить усе можливе, щоб згуртувати людей. І в Україні орієнтовно за п'ять років почнеться розквіт. І розпочнеться він тоді, коли у владі буде тандем чоловіка і жінки, коли люди розумітимуть один одного з півслова. Втім, ця жінка не буде відома в колах політичних.

Наступний рік буде складним для аграріїв.
— Навесні селяни думатимуть, що цього року врожай буде вдалим, втім влітку буде неймовірна спека, яка знищить частину врожаю. Багато пшениці просто зотліє, буде страшенна паркота, і зерно стане крихким, — каже пані Лариса. — Картопля вродить непогано, і в підсумку люди будуть задоволені хоча б чимось. До речі, стрімкого подорожчання продуктів харчування не повинно бути. Хіба що восени ціни на хліб через неврожай можуть дещо зрости.

У 2011 році українцям треба більше дбати про своє здоров'я. За словами Лариси Кармазь, люди самі собі запрограмують хвороби.
— Якщо людина починає хворіти, то варто не затягувати з лікуванням, а звернутися до лікаря. Люди самі затягують своє одужання, вчасно не звертають увагу на стан здоров'я. Саме тому слід зробити акцент на профілактиці. Варто пам'ятати, що всі хвороби виникають з нашої підсвідомості. Депресії, погані думки просто знищують увесь організм і вражають саме ті органи, які накопичують негатив, — наголошує провидиця.

Щодо сімейних стосунків, то пані Лариса радить уважно ставитися один до одного.
— Шлюбів укладатимуть багато. Втім, народжуватися дітей буде все-таки менше. Люди хвилюватимуться, як виховати дітей, не відчуватимуть стабільності, — каже Лариса Кармазь. — Між тим більше молоді все ж надаватимуть перевагу робітничим професіям. Відтак, не вступатимуть до вищих навчальних закладів.

Загалом же у наступному році Лариса Кармазь радить кожному з нас прислухатися до себе.
— Люди повинні усвідомити, що погане має відійти. Заздрість, непорозуміння слід викорінити. І на першому плані все ж таки поставити не матеріальне, а моральне. Людям слід навчити бачити очима світ, сонце, землю, а сьогодні вони цього не сприймають. Матеріальні блага виходять на перший план і багато хто потрапляє в залежність від них. Людина має вивчити свій внутрішній стан, зрозуміти для чого вона на цьому світі. Коли їй добре в тиші, вона готова жити на повну, у такому випадку людина не зробить боляче іншим. Часто буває важко і складно, здається, що вже не здолати труднощі, втім Бог завжди відкриває для нас можливості. І якщо наш внутрішній стан буде сповнений позитиву, бажанням жити і робити добро, лише тоді у нас усе налагодиться. А через погане ніколи не можна дійти до хорошого. Людям потрібно вивчати себе. Вони мають усвідомити свої таланти, негаразди — і тоді матимуть все. Отож, варто подивитися на себе зі сторони, змінити своє ставлення до життя, і тоді все буде добре.





На правах реклами