Ми у Facebook
04.01.2011, 12:07

Хочеш змінити долю — чекай затемнення

Кожного року відбуваються кілька сонячних та місячних затемнень, це спричиняє зміни на глобальному — різними природними катаклізмами, та індивідуальному — хворобами та психічними розладами — рівнях. Сонце та Місяць — небесні тіла, від яких залежить життя на Землі, перетинаються в одній точці, чим змінюють усталений ритм нашого життя. Це дехто помічає, оскільки погіршується самопочуття. А дехто — ні. Та це не означає, що затемнення не впливає на них.

Наслідки затемнення можуть тривати роками
Коли Сонце і Місяць під час сонячного затемнення перебувають в одній точці — небесні тіла одночасно посилають людському організмові енергію і відбирають її, звідси і негативний вплив на все живе. Та найбільший вплив затемнення відчувають люди, народження яких збігається із цим явищем. Вважається, що народитися у день затемнення — знак фатальності. Але це в жодному разі не означає, що людину все життя переслідуватимуть нещастя, просто у народжених у цей період менший рівень свободи вибору, їм складніше щось змінювати у своєму житті, яке начебто запрограмоване.

Наслідки затемнення можуть тривати роками. У давнину вважали, що сонячне затемнення діє стільки років, скільки хвилин воно триває. Для місячного затемнення хвилина дорівнює місяцю. Коли на рік припадає 4-5 сонячних затемнень, відбуваються важливі зміни у долях цілих народів. Згадаймо хоча б сонячне затемнення 11 серпня 1999 року, його наслідки — це землетрус у Туреччині, Тайвані, повінь у Венесуелі. Тисячі людей загинули, сотні тисяч залишилися без домівок.
Сонячне затемнення відбувається на новий Місяць, а місячне — на повню. Тому їх вплив на людину дещо різний.

Медичні аспекти сонячного та місячного затемнень
Людський організм постійно отримує енергетичне підживлення з космосу. Зокрема, протони Сонця несуть йому заряд зі знаком плюс, а протони Землі — зі знаком мінус. Завдяки цьому клітина здійснює всі процеси життєдіяльності. Під час затемнення Місяць частково чи повністю (у певні моменти) перекриває потік протонів на Землю, а відтак їх кількість зменшується. Внаслідок цього в організмі відбувається енергетичний ступор. Людина стає млявою, сонною, дратівливою. У неї загострюються її хронічні хвороби, передусім серцево-судинні.
Сусідство на небі Сонця та Місяця відчутно впливає на обмінні процеси в організмі людини і може погіршити стан здоров’я, спровокувати загострення багатьох хронічних захворювань.

Сонячне затемнення більше впливає на фізіологічну роботу організму, підвищується ризик серцево-судинних захворювань, порушується робота мозку, загострюється вегетосудинна дистонія, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, у жінок порушується менструальний цикл та ін. Сонячне затемнення негативно впливає на серце та кровообіг. Частішають випадки інфарктів у чоловіків, інсультів — у жінок. Для гіпертоніків цей період особливо небезпечний.

Місячне затемнення в основному впливає на психоневрологічну та гормональну сферу: підсвідомість, емоції, настрій. Під час місячного затемнення розум, мислення та емоційна сфера людини значно вразливіші, ніж звичайно. Зростає кількість психічних розладів. Це пов’язане із порушенням роботи гіпоталамуса на психофізіологічному рівні. Можуть бути гормональні порушення, особливо в жінок. Порушується робота залоз внутрішньої секреції, посилюються прояви алергії. Організм стає дуже чутливим до ліків, хімічних препаратів та алкогольних напоїв.

Сонячне затемнення — час розв’язання кармічних вузлів
Сонячне затемнення справляє особливий вплив на особистість людини, її свідомість. Тому те, що ви зробили за добу до затемнення і протягом тижня після затемнення, — позначиться на розвитку вашої особистості і закладе майбутні події в особистому житті. Це особливий час, коли ми можемо змінити свою долю: розв’язати кармічні вузли або, навпаки, затягнути їх ще міцніше, погіршивши своє кармічне положення. Тому в цей час потрібно дослухатися інтуїції, проаналізувати своє життя, спробувати виправити свої помилки, зокрема попросити вибачення у тих, кому завинили, помиритися з тим, з ким посварилися, робити якомога більше добрих справ, намагатися зберігати внутрішній спокій і внутрішню рівновагу. Сонячне затемнення часто стає моментом, коли наші внутрішні накопичення (і позитивні, й негативні) швидко і необоротно реалізуються мимоволі.

Особливо це стосується чоловіків. У цей період вони стають егоїстичнішими, кожен думає про себе і свої потреби. Накопичується і зростає агресія та насильницькі методи розв’язання проблеми. Тому потрібно бути обережними, не піддаватися імпульсивності, рефлексії та емоціям, по можливості об’єктивно аналізувати свої дії та бажання, оптимістично налаштовувати себе.
У цьому році слід чекати ще одного сонячного затемнення, яке станеться 22 липня. Воно буде повним.

Практика сонячного затемнення
Ця практика дає змогу позбутися зовнішніх обставин, які затримують наш розвиток.
До затемнення слід протягом трьох днів не вживати в їжу м’яса, насіння та горіхів. У ці три дні під час сходу та заходу Сонця потрібно приймати контрастний душ (5-7 змін температури протягом 10 хв.). Чоловіки починають і закінчують гарячою водою, а жінки — холодною.

Для проведення практики потрібні 2 склянки чистої води (бажано джерельної), дзеркало та свічка. За годину до затемнення випийте склянку води, потім прийміть контрастний душ, запаліть свічку і посидьте біля неї, думаючи про те, чого ви хочете позбутися. За 10 хв. до затемнення подивіться у дзеркало і ляжте на підлогу головою на схід. Розслабтеся. Уявіть своє відображення у дзеркалі. Ось воно зменшується разом із вашими самотністю, невдачами, невезінням, зрадою — усім, що заважає вам у житті.

Коли відображення зменшиться до чорної цятки, всередині її спалахне голубе або фіолетове світло. Після цього темну цятку відштовхніть від себе подалі або уявно спаліть, створіть новий позитивний образ: яким би ви хотіли бачити себе, візуалізуйте свої мрії. Трохи почекайте, потім встаньте, загасіть пальцями свічку. Прийміть знову контрастний душ, як і до практики. Випийте склянку джерельної (чистої) води. І нікому не розповідайте про те, що ви робили. Переміни не забаряться.

Місячне затемнення — складіть прогноз на майбутнє
Місячне затемнення найбільше впливає на жінок, виявляється це на психологічному рівні підвищеною чутливістю, образливістю. Особливу обережність потрібно виявляти вагітним.
У цей період на одних людей "накочується" непереборна лінь, а інші відчувають нездорову активність. І те, й те шкодить і штовхає на необдумані вчинки. У справах спостерігається застій, що може спричинити депресію. Місячне затемнення завжди примушує нас тою чи тою мірою стикатися з наслідками своїх учинків. Воно показує нам на прикладі тих ситуацій, в які ми потрапляємо, наше власне відображення. Усі події, які відбувають у період дії місячного затемнення (а це — 3 дні), прогнозуватимуть розвиток взаємин з людьми, що вас оточують, у майбутньому, тому будьте пильними, спостережливими й доброзичливими.

Практика місячного затемнення
За допомогою цієї практики можна позбутися хвороб, шкідливих звичок, комплексів, зурочень. Ця практика схожа на сонячну.
Готуючись до затемнення і безпосередньо перед ним, прийміть контрастний душ: чоловіки починають і закінчують холодною водою, а жінки — гарячою.

Потім ляжте головою на північ. Розглядайте своє відображення в уявному дзеркалі і думайте про те, що це воно хворіє, курить, п’є, комплексує тощо.
Потім робіть усе так само, як і в практиці сонячного затемнення, включаючи і збереження таємниці.

Як пережити затемнення
Щоб зменшити негативні наслідки астрономічних явищ, потрібно підготуватися до них завчасно.
За три дні до затемнення почати вживати адаптогени: настоянку китайського лимонника, женьшеню, елеутерококу (двічі на добу по 20-30 крапель). Це запобіжний захід проти спазмування судин усіх систем організму, блокування перистальтики кишечника, стрибків тиску, нервово-психічних розладів.
У день затемнення добре поголодувати або хоча б утриматися від їжі впродовж 3 годин до і після затемнення. Бо під час затемнення з тіла людини виводяться всі негативні енергії, голодування посилить цей процес.

Зранку і ввечері слід приймати контрастний душ. Це сприятиме поліпшенню кровообігу. А ще це допомагає організму гармонійно влитися у природний ритм, обновитися, органічно ввійти в новий життєвий цикл.
Зробити енергетичний масаж — погладжувати живіт в ділянці пупа 6 разів проти годинникової стрілки і 9 разів за годинниковою стрілкою. Такі цикли проводити протягом 5 хвилин, доки не з’явиться відчуття тепла і комфорту в животі. Ця вправа допоможе відрегулювати сон, зняти спазм судин, відновити енергетику.

Зранку протягом 1 хвилини помасажуйте точку бадьорості (больова точка в перепонці між великим і вказівним пальцями руки) так, щоб відчувати біль. Китайці не виходять з дому, доки не зроблять цю вправу.
Після сну не можна різко вставати з ліжка. Спочатку потрібно сісти на ліжку і трішки посидіти. Після цього зробити масаж для судин: міцно стиснути кулаки, великий палець зверху, і з силою провести великими пальцями по лобі від перенісся до скронь (лівою рукою вліво, правою — вправо). Відразу виникне відчуття свіжості.

Ця вправа допоможе нормалізувати роботу всього організму. Лягти на килимок. Під поперек підкласти дволітрову пластикову пляшку, наповнену водою. Полежати в такому положенні кілька хвилин, думаючи про щось приємне, щоб тіло повністю розслабилося. Після того як відчуєте, що поперек розслабився, перекотіться, щоб пляшка пересунулася трішки вище. Недовго полежте, щоб розслабитися, і продовжіть перекочування, пройшовшись таким чином по всьому хребту. Потім перекотіть пляшку назад під поперек, обережно вийміть її руками, ляжте на спину, поверніться на правий бік і повільно вставайте.

Не можна дивитися на затемнення.
Не слід виходити під час затемнення на вулицю.
Не варто у цей день робити важливих ділових справ, надайте перевагу духовним: молитвам, медитаціям.

Джерело: www.pani-likar.info





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ