Ми у Facebook
21.01.2011, 11:42

Рівненських кіноаматорів оцінюватимуть брати Капранови

Письменники та видавці брати Капранови, кінодраматург Юрій Сорока, дитяча письменниця та поетеса Оксана Яблонська приїдуть до Рівного, щоб визначити кращі роботи, які надійшли на конкурс сценаріїв Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно "DVERY".
Також у журі будуть вже добре знані для учасників фесту сценарист Станіслав Чернілевський, продюсер Володимир Оселедчик, оператор Ігор Романов, що проводили у Рівному майстер-класи, народний артист України Остап Ступка, фронтмен гурту "Ot Vinta" Юрій Журавель, директор Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру Володимир Петрів та ініціатор проекту, заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов.

Любителі кінематографа, які хочуть спробувати себе як автори сценаріїв, можуть надсилати роботи до 10 лютого. Це можна зробити, зайшовши на сайт dvery.rv.ua. Підсумки конкурсу будуть відомі вже 15 лютого. Для його учасників, а також рівнян та гостей міста організатори фестивалю готують сюрприз.

Нагадаємо: за кращими сценаріями, які надійшли на конкурс Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно "DVERY", зніматимуть фільми.

Про це повідомила прес-служба РОДА.





На правах реклами