Ми у Facebook
28.03.2011, 14:55

Рівненську "Гавану" закривають через антисанітарію? [ФОТО]

Конфлікт між власником та орендарем кафе «Гавана» спричинений порушенням санітарно-пожежних норм. Про це повідомив офіційний представник власника Джорджіо Морана Сергій Петрушин.
За його словами, свідчення про те, що заклад знаходиться в запущеному стані, надходили неодноразово. Доказ цьому - численні скарги, які відвідувачі залишали у «Книзі скарг та пропозицій».

- Відносини між паном Бицюком та Джорджіо Морано будувались не лише на бізнесових засадах, але й на довірливих стосунках. Саме цим скористався орендар, який забрав усі документи - зазначає Сергій Петрушин. - Проте, причиною дострокового розірвання договору стало те, що у закладі було виявлено безліч порушень — правил пожежної безпеки, санітарних норм, відсутність медичних та трудових книжок у персоналу. Цими діями пан Бицюк порушив умови договору, і йому було вручено нотаріальну заяву-претензію про дострокове припинення дії договору.

Нині кафе не працює. Хоч, за словами Сергія Петрушина, вже є новий орендар, до 9 квітня заклад буде зачинено.

- Ми кардинально змінюватимемо ставлення персоналу до своїх обов'язків. Адже численні скарги, свідчать: політика колишнього керівництва призвела до того, що офіціанти, бармени належним чином не обслуговували наших клієнтів. Проаналізувавши книгу скарг, ми знайшли просто шокуючі речі. Виявляється, офіціанти не могли відрізнити каву еспресо від американо, подавали сік у пластикових або ж брудних стаканчиках. Більше того, вся кухня - салати, котлети, картопля готувались не вранці, а напередодні ввечері. Тож відтепер ми слідкуватимемо за тим, що усі страви подавались лише свіжоприготовленими.

Справу надалі обидві сторони вирішуватимуть в суді. Швидше за все, колишній власник змушений буде сплачувати збитки за «застій» роботи «Гавани». А це близько 50 тисяч гривень за один неробочий день.

Заздалегідь приготовлена їжа зберігалась на вікні або ж просто на підлозі



Далеко не свіжі продукти подавались відвідувачам як свіжоприготовлені



Оголенні дроти у туалеті та приміщенні стали звичною нормою



Кухонна техніка не лише зібрала увесь бруд, а й втратила здатність працювати


До теми:У Рівному кафе "Гавана" не можуть поділити власник та орендар





На правах реклами