Конкурс “Я — журналіст!”: переможців нагородять на початку травня

22.04.2011

Оголошення підсумків та нагородження переможців Третього обласного конкурсу учнівських творчих робіт “Я — журналіст!” відбудеться у Рівному на початку травня, повідомив керівник конкурсу, головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв.
За його словами, нині журі конкурсу завершує роботу. Переможців конкурсу запросять на нагородження особисто. Також про дату та час нагородження завчасно буде повідомлено в розділі “Я — журналіст!” на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua.

Нагадаємо, що до розгляду журі конкурсу “Я — журналіст!” було допущено 69 робіт, ще три розглядаються поза конкурсом.

Організаторами конкурсу є Видавничий дім “ОГО”, управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації, Національний університет “Острозька академія” та Рівненська мала академія наук учнівської молоді.

Конкурс “Я — журналіст!” проводиться з метою виявлення та заохочення учнів, схильних до журналістської діяльності, сприяння їхній профорієнтації. Учасниками конкурсу можуть бути учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Рівненщини та студенти ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Упродовж 2009-2010 років участь у конкурсі “Я — журналіст!” взяло загалом 192 учні. У 2010 році конкурс мав статус міжобласного — до участі в ньому долучились також і учні з Волинської області. Багато хто з учасників конкурсу попередніх років нині вже здобуває фах журналіста у провідних вищих навчальних закладах України. Частина призерів продовжила співпрацю з організаторами конкурсу в якості позаштатних кореспондентів.

Ігор ПИСАРЧУК

переглядів: 589

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *