Ми у Facebook
11.05.2011, 17:40

Притулку для собак у Рівному виділили землю

Рівненські безпритульні собаки вже незабаром матимуть прихисток. Рівненська міська рада відвела 6000 квадратних метрів для будівництва притулку для бездоглядних тварин.
Про це повідомляє "Рівненська газета".

Земельну ділянку у 60 соток на вулиці Київській для будівництва й обслуговування притулку для бездоглядних тварин відвели КАТП-1728. Рішення про передачу в оренду цієї землі підприємству прийняли депутати Рівнеради на черговій сесії.

Втім, коли розпочнеться саме будівництво, у раді говорити не беруться. Міський голова Рівного Володимир Хомко наголосив, що тепер чекає активнішої участі громадських організацій, які виступають на захист прав тварин. Зокрема, фінансової. Нагадаємо, у січні депутати Рівнеради заклали 200 тисяч гривень у бюджет Рівного на створення притулку.

— Тепер їх черга, а то демонстрації — це одне, а реальна робота — інше. Вони казали, що все зроблять, тільки землю дайте. От ми землю даємо, тепер побачимо, — наголосив Володимир Хомко.

За попередніми розрахунками, притулок планується створити на 250 тварин, він міститиме ізолятор, ветеринарну лікарню. Тут собак стерилізуватимуть. Для роботи у притулку фахівців-ветеринарів іще шукатимуть та чекатимуть волонтерів.

До теми:
Бездомних собак у Рівному поселять біля зоопарку
На собачий притулок знайшли 200 тисяч гривень





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини