Ми у Facebook
17.05.2011, 18:21

14-річна рівнянка стала “Першою віце-Принцесою країни” [+Фото]

Вихованка рівненського Агентства моделей “ARTmodels” 14-річна Христина Пилипчук здобула титул "Перша віце-Принцеса країни” на Всеукраїнському конкурсі краси "Принц та Принцеса країни-2011”, який відбувся 15 травня у Полтаві.
Його учасниками були понад чотири десятки дітей з усієї України віком від 4 до 20 років.

Програма конкурсу складалася з двох етапів – "Шоу талантів” та "Шоу краси”. Упродовж першої частини проекту, де учасники демонстрували свої творчі здібності, з-поміж усіх представлених номерів для фінального шоу журі обрало десять найкращих. У їх число з найбільшою сумою балів потрапив і східний танець рівнянки Христини Пилипчук.



Під час "Шоу краси” за титул "Принцеса країни” дівчатка змагалися у п'яти конкурсних виходах – презентація, демонстрація стильного молодіжного одягу, вихід у спортивному вбранні та національних костюмах, а також дефіле у вечірніх сукнях.



– Проект організований на дуже високому рівні, – розповідає модель Агентства моделей ARTmodels Олександра Барбашова, яка упродовж усього періоду підготовки супроводжувала Хриситину у Полтаві. – До кожного учасника організатори шукали індивідуальний підхід, аби дитина максимально розкрилася. Я думаю, Христина достойно представила наше місто і отримала цінний досвід.

Символічним для рівнянки став день проведення конкурсу, адже саме 15 травня Христина Пилипчук відсвяткувала свій день народження.



– У мене з іншими конкурсантами склалися дуже гарні дружні стосунки, – ділиться враженнями Христина. – Ми постійно переживали один за одного, підтримували один одного. А в перші хвилини 15 травня, о 12 годині ночі, всі учасники проекту прийшли вітати мене з днем народження!

За рішенням журі вихованка агентства моделей “ARTmodels” Христина Пилипчук здобула почесний титул "Першої віце-Принцеси країни” та отримала офіційне запрошення на ще два проекти – всеукраїнського та міжнародного масштабу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ