Ми у Facebook
19.05.2011, 11:15

Учора в центрі Рівного гуляли в піжамах [+Фото]

Погуляти в піжамах по місту вчора мали можливість всі бажаючі. Флеш-моб, приурочений до відкриття виставки арт-проекту “Lunatique” у галереї сучасного мистецтва “Щілина”, провели на майдані Незалежності.
Як розповідають організатори такого дійства, бажаючих вийти на флеш-моб було багато, але, як виявилось, більшість із них просто не мають піжам.



За словами арт-директора галереї “Щілина” Вікторії Ікрової, ідея виникла раптово. Таким чином організатори разом з учасниками намагались популяризувати діяльність самої галереї, яка нещодавно оновилась.



- Сьогодні ми “вилазимо” назовні, пропагуючи виставку “Lunatique”, яка відбудеться 20 травня о 18.00 в нас у галереї. А сьогодні ми вирішили трохи побути лунатиками, щоб розповісти людям про те, що вони серед нас. Більше того, вони творчі люди, які вже через деякий час покажуть свої роботи в “Щілині”, - розповідає Вікторія.



Різноманітні акції та флеш-моби організатори планують проводити і надалі, адже ще не реалізованих проектів в арт-галерії “Щілина” достатньо.



- Ми плануємо проводити такі акції регулярно, щоб популяризувати сучасне мистецтво, щоб люди знали, що в нас в місті відбувається щось цікаве та андеграундне, - додає Вікторія.






На правах реклами