Ми у Facebook
24.05.2011, 18:53

Педан, Притула і Фреймут залишають "Підйом"

Фото: http://www.novy.tv/

Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут більше не будуть вести ранкове шоу на каналі. Цей тиждень стане останнім для трійці, яка пропрацювала в "Підйомі" три роки.
У п'ятницю, 27 травня, вони попрощаються з глядачами, а вже з нового тижня до керма стане нова команда.

Швидше за все, такі зміни пов'язані з тим, що Притула й Педан збираються вести масштабне шоу "Я — герой", яке займе у них багато часу. Не потрібно забувати і про "Зроби мені смішно", "Інтуїція", "Співай, якщо зможеш", в яких вони зайняті. Але на каналі кажуть, що все це тому, що глядач втомився від одних і тих же осіб щоранку, три роки поспіль, і вже час щось змінювати. "Оля, Саша і Сергій залишають "Підйом", щоб зайнятися сольними проектами", — йдеться в прес-релізі "Нового каналу".

Чим займуться Саша і Сергій вже ясно (будуть вести "Я — герой" разом з Лілією Подкопаєвою), а ось визначеності в майбутньому Ольги Фреймут немає.

Сергій Притула розбудив рівнян [ФОТО]

Сама Оля з сумом коментує зміни: "Я відчуваю себе, як дитина, що прощається з дитинством. Розумію, що час. І все одно сумно. Знаю, що таких колег, як у "Підйомі", у мене більше не буде. З Притулою і Педаном ми стали рідними людьми. Це не просто слова. Коли моя донька Злата в дитячому саду малює на тему "Моя сім'я", вона зображує і Сергія з Сашком. Те ж стосується всієї команди проекту — журналістів, редакторів, продюсерів. Вони мене виростили. І мені зараз нічого не страшно. Тому що колись у мене повірили такі люди".

В останніх числах травня стануть відомі імена нових ведучих шоу. Одного ми вже знаємо — це Андрій Шабанов. "Головне — отримайте в "Підйомі" таке ж задоволення, яке отримали ми за ці три роки, — бажає новій трійці Олександр Педан.

Джерело: МЕДІАНЯНЯ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ