Ми у Facebook
25.05.2011, 16:06

На Рівненщині подешевшають комунальні послуги [+Відео]

Кабмін береться за житлово-комунальні господарства. Азаров пообіцяв зниження тарифів та кадрові зміни.
Засідання Кабінету Міністрів України, яке заплановане на 1 червня, буде присвячене питанням тарифоутворення у сфері житлово-комунального господарства, запевнив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Наступне засідання Кабінету Міністрів, 1 червня, ми присвятимо цій важливій проблемі. Заслуховуватимемо профільне міністерство і керівників органів місцевої влади, яка допустила хаос в системі тарифоутворення (на послуги ЖКГ), приймемо рішення, і кадрові, зокрема", – сказав Азаров.

Крім того, прем'єр відмітив, що уряд повинен затвердити єдиний алгоритм розрахунку житлово-комунальних тарифів і жорстко контролювати його дотримання.



"Наш результат буде наочним і справедливим – у багатьох випадках тарифи вдасться понизити. У будь-якому випадку уряд і громадяни матимуть механізм перешкоди необґрунтованому підвищенню тарифів", – пообіцяв прем'єр-міністр.

Нагадаємо, раніше Президент Віктор Янукович доручив Уряду зробити жорсткі висновки відносно чиновників, що зволікають з вирішенням питання з тарифами на житлово-комунальні послуги.

Як повідомлялося, 13 травня Азаров заявив, що цього року тарифи на послуги житлово-комунального господарства підвищуватися не будуть.

Джерело: ТСН





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ