Ми у Facebook
27.05.2011, 13:15

В Україні створять національну хокейну Лігу

В Україні створять хокейну Лігу, ініційований процес об’єднання хокейних клубів задля більш чіткої координації дій під час проведення національного чемпіонату з хокею з шайбою для чоловіків, підвищення якості національного чемпіонату.
Про це повідомив за підсумками наради керівників хокейних клубів у Федерації хокею України заступник голови Державної служби молоді та спорту, віце-президент Федерації Вадим Сисюк.

За його словами, клуби підтримали давню ініціативу Федерації хокею стосовно створення національної конкурентноздатної Ліги, на нараді було презентовано проект Статуту Ліги, згідно з яким засновниками Ліги мають стати самі хокейні клуби.

Створення Ліги має сприяти підвищенню конкурентоздатності національних команд, рівня українського хокею в цілому, стане стимулом до масового розвитку цього виду спорту в країні, виховання власного хокейного резерву, залучення інвестицій у вітчизняний хокей, привернення більшої уваги спортивної громадськості, уболівальників до хокею. Ініціатори створення Ліги сподіваються в подальшому на залучення більшої кількості команд до участі в чемпіонаті, створення нових команд, зокрема, в Західному регіоні країни.

До 30 травня керівники клубів будуть вивчати проект Статуту та направлять до робочої групи свої пропозиції і зауваження. Попередньо на 3 червня заплановано проведення установчої конференції Ліги за участю делегатів клубів. На конференції планується прийняти Статут Ліги та обрати керівництво організації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ