Ми у Facebook
30.05.2011, 16:29

На Рівненщині затримали десятикласника за підозрою у подвійному вбивстві

Рівненські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві матері та дитини в селі Мутвиця Зарічненського району два тижні тому. Підозрюваного у вбивстві двоюрідного брата жінки затримали в Одеській області. Хлопець уже зізнався у вчиненому злочині та відтворив події тієї трагічної ночі у слідчому експерименті.

Нагадаємо, що два тижні тому у селі Мутвиця Зарічненського району вбили 28-жінку та втопили в колодязі її маленьку дочку.
Правоохоронці одразу розглядали декілька версій, навіть підозрювали колишнього чоловіка покійної. Проте основним підозрюваним залишився все ж таки двоюрідний брат загиблої, який помандрував до Одеської області.

За словами начальника управління УМВС в Рівненській області Василя Лазутка, хлопця вдалося затримати завдяки сучасним технічним засобам. Адже він і далі користувався своїм мобільним телефоном та навіть телефонував з Одеської області.

— Хлопця вже доправили на Рівненщину. Він зізнався у скоєному, — розповів очільник міліції області. – Я вже мав розмову з ним. Вина його підтвердилась і під час слідчого експерименту. Як виявилось, смертельні ушкодження сплячій сестрі хлопець завдав молотком. Хлопець, звичайно, намагався приховати сліди злочину, та зробив це дуже невміло.
Свій вчинок хлопчина виправдав тим, що сестра, мовляв, знущалась над ними.





На правах реклами