Ми у Facebook
03.06.2011, 10:23

На Рівненщині зросла кількість абортів

Понад 2700 малюків у лонах матерів було знищено в Рівненській області 2010 року.
Це приблизно на 400 малюків більше, ніж за рік до цього. Трохи менше третини абортів, згідно з офіційною статистикою, наданою заступником начальника Рівненського міського управління охорони здоров’я Вікторією Покоєвчук, здійснили працівники приватного підприємства "Гінекологія". Реальні ж цифри, за інформацією координатора програм ООН в Україні, поширеною у 2006 році, вдвічі-тричі перевищують зафіксовані статистикою.

Ранні, пізні або й міні-аборти – так поділяє медична "наука" вбивство дитини в лоні матері в залежності від віку дитини. Лікарі й медичні сайти всіляко рекомендують чим раніше позбуватися небажаної дитини на гінекологічному кріслі.

У Рівному відкрили "Вікно життя" для новонароджених

Радять не чекати, доки кальцинуються її кістки і їх доведеться розтрощувати, щоб витягнути з розчахненого лона. А так, відсмоктав вакуумом, мов сміття з килиму – і справі кінець. Байдуже, що й на ранніх стадіях доведеться медперсоналу складати докупи відірвані ручки-ніжки, щоб пересвідчитися, що дитина повністю витягнена.

І жоден з них не нагадає горе-матері про доведений ембріологією факт, що життя людини починається з моменту зачаття. З моменту злиття батьківських клітин з’являється нова людина, яка досі не існувала і ніколи більше не повториться, в цей момент запускається програма всього подальшого розвитку цієї особистості. Все вже визначено: колір її волосся, очей, відбитки пальців, її нахили та вподобання.

– Жоден інший момент нашого внутріутробного та подальшого розвитку не є таким незбагненним, – розповідає координатор руху "За життя!" на Рівненщині Антоніна Торбіч. – Лише одна мить відділяє кожного з нас від небуття – зачаття. Все що відбувається потім – лише природний наслідок цього таїнства появи нової людини, бурхливий розвиток згідно із закладеною Творцем програмою.

Щоб достукатися до сердець рівнян і захистити дітей у лонах матерів, волонтери рівненського руху "За життя!" зустрічаються з молоддю, організовують фотовиставки, проводять бесіди та демонструють фільм про вбивчу суть аборту.

Так, навесні 2011 року вони зустрілися зі студентами Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, Технічного коледжу НУВГП, старшокласницями "Особливої дитини" та з рівненськими пластунами на окружному пластовому таборі "Свято весни".

– Коли ми спілкуємося, показуємо фільми, більшість молоді з великим трепетом сприймає цю жахливу, але правдиву інформацію, – ділиться голова благодійної місії "Православне діло" священик Віталій Поровчук. – Адже наші люди розуміють убивчу суть аборту. І відповідальність за цей вчинок лежить на кожному причетному до нього: матері, батьку, який її не спинив чи, як часто трапляється, ледь не силоміць спровадив на аборт. На бабусях чи дідусях, які намовили позбутися онука. На лікарях, котрі на замовлення батьків знищили невинне життя. На світській та церковній владі, яка потурає або ж бездіяльно спостерігає за масовим дітовбивством.

Джерело: ruh-za-zhyttia.org.ua





На правах реклами