Ми у Facebook
04.06.2011, 13:09

Зіркові подорожі від рівнян: Світлана Омельчук про Кіпр

Де відпочивають топ-менеджери місцевих видань? Виявляється, на Кіпрі. Відомий своїм офшором, острів ласкаво прийняв і допоміг розкласти думки по поличках Світлані Омельчук, директору Видавничого дому "ОГО".
Знаменитості діляться своїми історіями подорожей і розкривають таємниці свого найкращого і найгіршого відпочинку з модератором рубрики Наталією Савенко. Подорожують усі, але не кожен відкриє завісу до декількох днів зі свого життя незабутнього відпочинку. Відомі рівняни застережуть туристів від підводних каменів та неприємних сюрпризів найвідвідуваніших курортів світу.



— Який був найкращий відпочинок?
— Точно, Кіпр, бо він був останнім. Все ще свіжий у пам'яті, острів залишив враження респектабельності англійців і безтурботності кіпріотів грецького походження. Великі столи, що ломилися від різних страв, гостинність готельєрів, сертакі, місцеве вино у глечиках. Ніяких галасливих слов'янських туристів, все чинно і бутиково. Так склались обставини, що мені необхідно було впорядкувати свої думки. Подруга порадила залишити все в Рівному — відірватись від землі і полетіти. Так припало, що точкою прибуття став Кіпр. За тиждень я змогла все розкласти по поличках, спокійна і врівноважена повернулась додому.



— І найкращий готель, в якому ви зупинялись?
— "Аматеус хотел" на новому модному курорті Айа-Напа з найкращим пляжем "Нісі біч". Найбільше вразила таця з кавовим набором. Після дороги і втоми побачити у номері каву було найвищою миттю насолоди.



— Що потрібно для ідеального відпочинку?
— Пляж, пляж і ще раз пляж!!! Шезлонг, шляпа, окуляри, коктейль "віскі+гуава". І найголовніше — ідеальне море...

— Що ви завжди берете з собою?
— Купальник. Навіть якщо це поїздка у Відень чи Берестечко. Ніде не пропущу можливості поплавати. Друга річ — це окуляри, без них нікуди. А от мобільник завжди залишаю у номері.

— Яка ваша найкраща порада для подорожувальників?
— Почитати, переглянути інформацію про місцину, куди їдеш. Не розчаровуватись від першого настрою, адже перше враження може бути помилковим. Синдром туриста проходить через 8 днів, відчуття кардинально міняються. Моє перше враження від Кіпру було дивним: замість очікуваних хмарочосів офшорних компаній потрапила у спокійний, залитий сонцем острів, з розвинутим сільським господарством. А сьогодні наснився сон і я страшенно захотіла повернутись на Кіпр.

— Куди хочете поїхати далі?
— Наступною поїздкою точно буде Крит. Але потім потягне на екзотику, навіть не так в екзотичні країни, як на ОКЕАН.

— Якою була ваша найгірша подорож?
— У Ростов-на-Дону два роки тому з колегами летіли внутрішніми авіалініями. У Москві загубили багаж. А на зворотному шляху за фото кіоску затримало ФСБ. Довелося видалити знімки і пройти процедуру допиту. А все тому, що я не помітила надпис “фото заборонено” о 4-й ранку в аеропорту.


— Найгірший досвід відпустки?
— Минулорічний Крим, с.Малореченське. У перший же день ми отруїлися у місцевому кафе татарською кухнею. Також вразила відсутність нормальних умов для проживання.

— Найбільша помилка у пакуванні валізи чи неприємна історія, пов'язана з багажем?
— Все в тому ж Ростові-на-Дону, коли наш багаж забули у Москві, я опинилася без нічого, навіть без верхнього одягу. Тепер у ручну покладь беру все необхідне: від жіночих дрібничок до куртки.

— Чого б ви хотіли уникнути під час відпустки?
— Контакту, починаючи з літака і продовжуючи поїздкою з некомунікабельними, скандальними, шумними, прискіпливо напористими людьми.

— Які найбільш неприємні відчуття після подорожі?

— Шкода, що я так люблю Україну, вона така безмежна і зелена, і в той самий час така недоглянута, розхристана, без господаря. Дуже сподіваюсь, що в нас буде лад і умови для комфортного відпочинку.

СПЕЦІАЛІСТ ТРЕВЕЛ
ваш турагент по ГРЕЦІЇ, ТУРЕЧЧИНІ
тел. 46-02-09
м.Рівне, вул. Г.Мазепи, 4а/6а, оф.210

http://specialist.rv.ua/





На правах реклами