Ми у Facebook
06.06.2011, 14:38

Янукович не звільнятиме Табачника

Віктор Янукович не має наміру поки звільняти главу Міносвіти Дмитра Табачника, незважаючи на публічні погрози, виголошені на засіданні
"Я хочу попередити Дмитра Табачника разом з Равілем Сафіулліним. Якщо ви будете проводити таку політику, яка сьогодні не об'єднує молодь, а змушує її виходити на вулиці під різними гаслами, ви закінчите тим, чим закінчили ваші попередники на минулому засіданні уряду", — пригрозив Віктор Янукович. Як відомо, останнє засідання Кабміну завершилося звільненням серед інших віце-прем'єра-міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Віктора Тихонова, повідомляє "Комерсант-Україна".

Однак ці погрози пролунали на відкритій частині засідання. На закритій частині засідання стало ясно, що загроза звільнення нависла тільки над одним міністром.

Віктор Янукович дав зрозуміти, що за провал у сфері роботи з молоддю швидше за все буде відповідати тільки Сафіуллін. "Попередьте Сафіулліна — те, як він сьогодні працює, мене не влаштовує. Я не приймаю пояснень, що йому не вистачає повноважень або ще чогось такого", — сказав Президент.

Джерело: СЕГОДНЯ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ