Ми у Facebook
13.06.2011, 12:40

У Рівному визначили найкращого татуся та найшвидшого малюка [+Фото]

Малювати, місити тісто чи міняти дитині памперс — справа не жіноча. Це майстерно довели рівненські татусі, змагаючись за звання найкращого тата міста. Потішили своїх батьків і їхні синочки та донечки, що весело повзли за першою у їхньому житті нагородою. Саме так у Рівному вкотре відзначили загальноміське свято День Батька, що було організоване управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та громадською організацією "Тато-клуб РВ".
Незважаючи на прохолодну погоду, у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка було неабияк гаряче. За звання “Найкращий татусь” вирішили позмагатися десять чоловіків, яким довелося пройти низку випробувань. Першим тестом для молодих батьків стала вікторина, у якій вони відповідали на питання про своїх жінок. Спершу жінки таємно дали відповіді на ті ж питання, і здавалося б, відповіді чоловіків мали б співпасти з їхніми. Але не обійшлося без курйозів — дехто з чоловіків не зміг згадати розмір взуття дружини та навіть рік їхнього весілля.

Хто добре знає свою дружину — впізнає її і наосліп. У цьому конкурсі чоловіки впізнавали своїх дружин із зав'язаними очима по руці. Більшість руку коханої впізнали, але декому припала до душі рука іншої жінки.

Далі було три найважчі завдання — знову із зав'язаними очима чоловіки малювали портрети своїх жінок, замішували тісто (це уже не всліпу), та змінювали дитині памперс.

У підсумку, за рішенням журі конкурсу, переможцем, а отже і найкращим татусем міста став рівнянин Андрій Борейчук.
- Враження дуже позитивні, і я вважаю, що таких сімейних свят та конкурсів має бути більше у нашому місті, - поділився переможець Андрій Борейчук.

Найкращий тато міста виявився дуже різносторонньою людиною, адже окрім основної професії, тренер-викладач з фізичної реабілітації, він ще є дипломованим кухарем та веб-дизайнером.

Поділився своїми враженнями і голова журі конкурсу, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук.
- Мені дуже приємно, що в місті є така традиція відзначати у другу неділю червня День Батька, - зазначив Сергій Шевчук. - Особливістю сьогоднішнього свята став конкурс “Найкращий татусь”, який ми провели вперше. Думаю, що він пройшов вдало і стане традиційним при святкування цього дня. Визначити найкращого тата мені сьогодні допоміг досвід батька, адже я сам є батьком і виховую чотирьох донечок.

— Наша організації існує не так довго, проте маємо вже понад 200 татусів-учасників, — розповів керівник громадської організації "Тато-клуб РВ" Руслан Алексіюк. — Вони не тільки змістовно проводять час, а навчають молоде покоління.

Родзинкою свята, як і завжди, стали змагання “Веселі повзуни”, у яких взяли участь дітки віком до одного року. Їхнім завданням було проповзти по килиму відстань у чотири метри. Не всі кумедні малята зрозуміли, що від них хочуть батьки, і навідріз відмовлялися повзти. Дехто напівдороги зупинився і з цікавістю спостерігав, що відбувається навколо, а хтось вирішив повзти у зовсім іншу сторону.

Переможцем змагань став маленький Владислав Шабунін, якому виповнилося майже 11 місяців.

Батько Владислава, Валерій Шабунін, розповів, що готувати сина до змагань особливо не довелося, оскільки він дуже добре і швидко повзає вдома.





На правах реклами