Ми у Facebook
14.06.2011, 17:34

Долю рівнянина Миколи Бобрика у “Голосі країни” вирішить битва [Фото+Відео]

Учаснику із Рівненщини таки вдалося пройти відбір у конкурсі “сліпе голосування”. Нині Микола Бобрик готується до наступного етапу у Всеукраїнському проекті “Голос країни”, поєднуючи навчання в Університеті із репетиціями у церковному хорі “Воскресіння”.
- Наступним етапом Всеукраїнського конкурсу “Голос країни” стане “Битва”, де два учасники з однієї команди змагатимуться одночасно, - розповів Микола Бобрик. - Конкурсанти в дуеті виконуватимуть одну пісню, після прослуховування якої тренери вирішуватимуть кого зі співаків лишити в проекті далі.

Сторінка Миколи Бобрика у соцмережі Вконтакті

Своїми враженнями та планами рівненський конкурсант Всеукраїнського проекту “Голос країни” поділився перед самісінькою здачею державних іспитів в університеті.



Микола Бобрик повідав, що перші тренування вже відбулися, а під час репетицій Костянтин Меладзе та Олександр Пономарьов знаходять спільні рішення, як краще виконувати обрану для дуету композицію. Про саму пісню та з ким її виконуватиме у дуеті конкурсант не поспішає розповідати й тримає у секреті до ефіру.





На правах реклами